Odesláno 8. října 2025 8. říj Centrum péče @Technikus Zrovna jsem chtěl psát, že se mi povedlo zprovoznit ještě Samsung telefon a vidím to také a byl jste rychlejší :-) Moc díky i za to porovnání, kolegové se na to podívají. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 8. října 2025 8. říj Já mám to samé na Xiaomi Redmi 13 Pro 5G - Android 15 Upraveno 8. října 2025 8. říj uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 8. října 2025 8. říj Pro PC Můj Vodafone+ nebude? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 8. října 2025 8. říj Centrum péče Ne, jde o novou verzi mobilní aplikace (resp. to je nová aplikace), webová samoobsluha zůstává :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 8. října 2025 8. říj Autor V Můj Vodafone+ svítí po přihlášení nahoře nová zpráva - Rádi Vás tu vidíme!. Rozkliknu ji, avšak svítí dál jako nepřečtená. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 8. října 2025 8. říj Centrum péče @Technikus Z mé zkušenosti - po přečtení zprávy zmizí ikona o nové zprávě až při dalším otevření aplikace. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 8. října 2025 8. říj Autor Psal jsem to cca před hodinou, nyní se podívám a je tam stále nepřečteno. Zpráva končí Have a great day, Your Vodafone. Uvidíme tak v průběhu odpoledne, zda bude už jako přečtená. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 8. října 2025 8. říj tahle zpráva se mi přesunula hned do přečtenejch, tak asi zkus vyčistit cache 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 8. října 2025 8. říj Autor Sakra, vždyť je to včera instalovaný. 🙃No zkusím no. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 8. října 2025 8. říj o to nejde, ale je tam něco nějak uložený, snad jenom lokálně a asi i blbě 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.