Odesláno středa v 06:52 5 dní Centrum péče @Technikus Zrovna jsem chtěl psát, že se mi povedlo zprovoznit ještě Samsung telefon a vidím to také a byl jste rychlejší :-) Moc díky i za to porovnání, kolegové se na to podívají. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno středa v 07:17 5 dní Já mám to samé na Xiaomi Redmi 13 Pro 5G - Android 15 Upraveno středa v 07:18 5 dní uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno středa v 08:00 5 dní Pro PC Můj Vodafone+ nebude? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno středa v 09:38 5 dní Centrum péče Ne, jde o novou verzi mobilní aplikace (resp. to je nová aplikace), webová samoobsluha zůstává :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno středa v 09:54 5 dní Autor V Můj Vodafone+ svítí po přihlášení nahoře nová zpráva - Rádi Vás tu vidíme!. Rozkliknu ji, avšak svítí dál jako nepřečtená. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno středa v 11:43 5 dní Centrum péče @Technikus Z mé zkušenosti - po přečtení zprávy zmizí ikona o nové zprávě až při dalším otevření aplikace. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno středa v 11:49 5 dní Autor Psal jsem to cca před hodinou, nyní se podívám a je tam stále nepřečteno. Zpráva končí Have a great day, Your Vodafone. Uvidíme tak v průběhu odpoledne, zda bude už jako přečtená. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno středa v 12:00 5 dní tahle zpráva se mi přesunula hned do přečtenejch, tak asi zkus vyčistit cache 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno středa v 12:02 5 dní Autor Sakra, vždyť je to včera instalovaný. 🙃No zkusím no. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno středa v 12:17 5 dní o to nejde, ale je tam něco nějak uložený, snad jenom lokálně a asi i blbě 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.