Odesláno před 22 hodinami22 hod Tak mě dnes ráno přišlo hafo aktualizací, i Vodafone. A co myslíte? No už také nejsem happy. 😄 . Místo toho čtvercovýho okýnka tam není nic. Vyluftováno. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 21 hodinami21 hod Autor Na Happy jsem narazil proklikáváním kde čeho, např. u služby pevný internet / nabídky, nebo pod TV / nabídky.Asi je tam tomu lépe než na úvodní obrazovce. Škoda, že ten přesun Happy není v popisku změn aplikace u poslední verze. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 19 hodinami19 hod Jo, je to tam schovaný. U obou služeb. Teda schovat to až takhle - to se muselo někomu při přemýšlení hodně kouřit z hlavy. Kdyby to bylo z důvodu zaplnění toho místa na úvodní obrazovce něčím hodně důležitým - tak budiž. Ale místo toho čtvrtého čtverečku (tedy spíše obdelníčku) na úvodní obrazovce, není nic. Vyluftováno.Asi by jsme byly všichni moc happy 😄 . A to by teda nešlo, vážení. 😄 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Přišel update na v3.13.2 a Happy je zpět na úvodní straně Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Tak aktualizace mě (snad, možná, asi) přijde zítra ráno. Jsem rád, že i korporát umí být veselý, rozverný., a ne jenom vážný a zamračený. 😄 . Nikdy není nuda. 😄 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 8 hodinami8 hod Autor Si uvědomili, že je zítra čtvrtek a kde kdo bude hledat Happy výherní kolo. A kdyby tam Happy nebylo, asi by to na podpoře byla vcelku apokalypsa od zákazníků. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.