Odesláno 21. září21. zář Dobrý den,rozhodl jsem se používat službu m-platba, pro úhradu předplatného XBox gamepass ultimate a chtěl jsem se zeptat, zda je možné nechat si platbu strhávat měsíčně automaticky, tak jako u jiných platebních metod, nebo zda je nutné při každé transakci platbu autorizovat - jde mi o to, abych nepropásl platbu. Moc děkuji za případnou odpověď,S pozdravem, Lukáš - - - - Zábřeh na Moravě
Odesláno 22. září22. zář Řešení Dobrý den,ano, u Vodafone to funguje a potvrzuje se jen 1x. Přehled plateb a předplatných je zde: Vodafone Selfcare Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. září22. zář Nevím tedy jak dlouho plánujete to tak to kupovat každý měsíc, ale já to dělám tak, že si koupím Core (dříve Live) na co nejdelší dobu co jsem ochoten jednorázově utratit :-) a pak si to převedu na Ultimate. Ale už to není tak mega výhodné jako dříve, už to tedy dost zkrouhli, ale pořád je to levnější než na přímo si to kupovat. Je potřeba si to spočítat, no.Platit každý měsíc plné předplatné je raketa.Něco o tom jak na to je zde Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 23. září23. zář @Komár Díky za tip, vůbec jsem nevěděl, že to je možné (sice to předplatné máme jen příležitostně – preference je spíš hry kupovat). Premium - - - -
Odesláno 24. září24. zář Aha, tak to jsem netušil, že to není všeobecně známo. Byla to taková nepsaná ofiko vychytávka od Microsoftu. Stačilo si koupit Xbox Live a pak jednou game pass na měsíc a v poměru 1:1 se to převedlo na game pass. Je to asi necelé dva roky co to změnili na poměr 3:2, ale i tak fajn. .Kupoval jsem to tak vždy na tři roky Live (to bylo max, více let nešlo koupit) a za jeden game pass ultimate jsem to měl na tři roky game pass ultimate. A nebyla to žádná levota, ale prostě to tak MS mělo a logicky to moc netlačilo ven, to se šířilo jen v komunitě hráčů. Díky tomu jsem ušetřil tisíce peněz. Je rozdíl platit cca 350,-/měsíc a nebo 150,-/měsíc. No bohužel dnes už "fyzických" her ubývá a tlačí se to do cloudu. Já jsem taky ještě ta sorta lidí, že si to medium chci sám vložit do konzole a hrát :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 24. září24. zář @Komár Možná je to všeobecně známé, ale já tyto věci moc nesleduji a předplatné jsme měli jen několikrát, když jsme chtěli vyzkoušet pár věcí. Ale bylo to hned několik paralelních členství – moc nerozumím tomu, proč neexistuje rodinné předplatné jako u hudebních služeb. Takže díky za tip. Fyzické médium osobně u her nepotřebuji (maximálně 4 K Blu‑ray u filmů), stačí mi licence na GOG, ale tyto cloudové služby se také snažím spíše bojkotovat. Premium - - - -
Odesláno 25. září25. zář @r2d2 Já zase pro změnu děkuji za objev GOG, to jsem neznal. Co se týká těch vícero členství, tak my měli vždy jen jeden aktivní game pass na jeden účet. Hra se stahovala z "hlavního" účtu, a ostatní tři účty ji už normálně hrály. Ale vše bylo na jednom Xboxu v jedné domácnosti. Nebylo to jako v rámci více adres, Boxů. Upraveno 25. září25. zář uživatelem Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 25. září25. zář U xboxu stačí se přihlásit na účet kde jsou koupené hry, nastavit konzoli jako domácí a od té chvíle všechny další účty co se přihlásí mají přístup ke všem koupeným hrám.Hodně lidí to používá i tak, že s kamarádem navzájem nastaví své konzole jako domácí a potom oba sdílí všechny hry- koupí jeden, hrají oba. Klidně současně. Gamepass nebyla žádná nepsaná nabídka. Detailní postup jak převést Live gold na ultimate byl popsán přímo na stránce Gamepassu, na oficiální stránce Microsoftu.Šlo získat roční Ultimate okolo 1300 Kč. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 25. září25. zář Na informaci jak ušetřit na předplatném jsem nikdy nenarazil na stránkách Xboxu, já tohle znám právě jen z pařanských webů.A zapomněl jsem na důležitou věc. Když si to člověk chce aktivovat za tu výhodnější cenu, tak už nesmí mít aktivní game pass, musí se počkat až to vyprší a pak to lze provést. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 25. září25. zář Přesně tak. Nesmí být aktivní. Ms to měl na webu v sekci nápověda dole. To skoro nikdo nečte. Když se zaregistrujete do členství Xbox Game Pass Ultimate, použijeme veškerý předplacený čas, který máte v členství Xbox Live Gold a/nebo v Xbox Game Pass na členství Xbox Game Pass Ultimate, a to až do maximální výše 36 měsíců.Máte-li již například 3 měsíce členství Xbox Live Gold a 3 měsíce členství Xbox Game Pass na vašem účtu, tak když si koupíte první měsíc členství Xbox Game Pass Ultimate, budete mít na svém účtu celkem 7 měsíců členství Ultimate, než budete potřebovat obnovit své členství. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.