Odesláno sobota v 18:42 1 den Zdravím,Přiletěl jsem do Francie a simka se nedokáže připojit na lepší síť než 3G SFR. Zkoušel jsem restart, zapnout vypnout roaming, resetovat APN nastavení. Simka se nepřipojí ani v jiném telefonu. Když vyzkouším se připojit na jinou síť manuálně (například Orange 4G) tak se to nikdy nenačte nebo to napíše že síť není k dispozici. Ani Force 4G nefunguje...Mockrát děkuji za pomoc - - - - Kunratice
Odesláno sobota v 19:35 1 den Řešení Zkus ručně vybrat jinou síť a to i několikrát po sobě, protože ne vždycky se to hned chytne, to tady radila v minulosti i podpora od Vodafonu při problémech v roamingu v EU. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno sobota v 19:56 1 den Já měl to stejné před měsícem. Byl jsem v Marseille a Nice katastrofa. Pokrytí špatné, 5G skoro nikde, jen 4G které navíc i často vypadávalo. Třeba v Itálii se mi to nikdy nestalo. Vyspělá Francie. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno včera v 07:531 den Autor před 12 hodinami, tomus napsal:Zkus ručně vybrat jinou síť a to i několikrát po sobě, protože ne vždycky se to hned chytne, to tady radila v minulosti i podpora od Vodafonu při problémech v roamingu v EU.Moc děkuji. Dneska ráno jsem měl aktualizaci softwaru a pak když jsem manuálně vybral jinou síť tak to zázračně fungovalo. :) - - - - Kunratice
Odesláno před 8 hodinami8 hod Asi to mají ve Francii nějaké rozbité. Mě se zase v červenci v Paříži tlf nepřihlásil do sítě ani po x hodinách a x restartech tlf, leteckých režimech atd.. Pak jsme už letěli dále, tak jsem to neřešil a v Kanadě se to přihlásilo na první dobrou. Frantíci no. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Mám úplně stejnou zkušenost z Francie 3 týdny zpátky. Telefon se chytil až po několika restartech. Super Fibre - ALLinONE - Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Takže vidím, že Francie je skutečná velmoc. :)))) Jezdím i často do Itálie jak k moři tak i do hor, a tam žádné problémy nikdy nebyly. Naopak 5G mají skoro všude. To stejné Německo a Rakousko. Zvláštní. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.