Odesláno před 4 hodinami4 hod Zdravím,Přiletěl jsem do Francie a simka se nedokáže připojit na lepší síť než 3G SFR. Zkoušel jsem restart, zapnout vypnout roaming, resetovat APN nastavení. Simka se nepřipojí ani v jiném telefonu. Když vyzkouším se připojit na jinou síť manuálně (například Orange 4G) tak se to nikdy nenačte nebo to napíše že síť není k dispozici. Ani Force 4G nefunguje...Mockrát děkuji za pomoc - - - - Kunratice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Zkus ručně vybrat jinou síť a to i několikrát po sobě, protože ne vždycky se to hned chytne, to tady radila v minulosti i podpora od Vodafonu při problémech v roamingu v EU. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod Já měl to stejné před měsícem. Byl jsem v Marseille a Nice katastrofa. Pokrytí špatné, 5G skoro nikde, jen 4G které navíc i často vypadávalo. Třeba v Itálii se mi to nikdy nestalo. Vyspělá Francie. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.