Odesláno před 8 hodinami8 hod Imo chybu neuděláš ani s jedním. Je to věc zvyku a osobních preferencí. Jen do toho! - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno před 7 hodinami7 hod Já třeba mám nevysvětlitelný a neopodstatněný odpor k věcem od Applu a přitom jsem je nikdy nevlastnil a ani mě nenapadlo je chtít :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Pokud je ta možnost si iPhone půjčit, je to asi ta nejlepší možnost.Vytvořit si Apple ID, nastavit si jej podle svých potřeb a zkusit jej používat. Začátek asi nebude příjemný, ale za zkušenost člověk nic nedá. Po pár dnech by mělo být jasno, jestli se vydat takovým směrem je dobrý krok, nebo ne.Schválně dej pak @Slamb vědět. Upraveno před 7 hodinami 7 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor před 44 minutami, Komár napsal:Já třeba mám nevysvětlitelný a neopodstatněný odpor k věcem od Applu a přitom jsem je nikdy nevlastnil a ani mě nenapadlo je chtít :-)já si o applu taky myslim svý 🤔 jedna věc je, jak to všechno funguje úžasně a je to totálně boží, což asi bude i pravda, když to srovnám s tou 50 let starou windows fosílií, ale pak má apple i věci, ze kterejch bych hodil grcku 🤮 tohle se prostě vokecat nedá 🙄 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.