Odesláno úterý v 08:44 3 dny No jo, gesta... V práci občas s nějakým jablkem přijdu do kontaktu, používáme je (i když ne na telefonování, ale to samozřejmě také zvládají dobře). Takže s gestama zase takový nepřítel nejsem. Sám používám Android a občas mě to popadne a zkouším gesta i tady. No, jde to, je to věc zvyku. A imo na čem nejvíc záleží? Na pouzdru telefonu, zvlášť pro gesta potažení ze strany doprostřed. Některá pouzdra to dokonale znemožňují. A výhodou je foun, který jde "nahladko". Teď jsem kvůli nehodě nahradil staré Poco X3 za Xiaomi 14T a je to velký rozdíl. Jo, nejsem až zase takový milovník číňanů (s láskou vzpomínám na své minulé ASUSy), ale protože telefon považuji za spotřebák, který padá, ztrácí se a tak podobně, tak jsem hledal ještě něco z této kategorie v kombinaci se slušným foťákem - o to mi jde. Takže kompromis. A zatím spokojenost (sice VTV se nedá nainstalovat, ale vem to čert😃). - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno úterý v 10:52 2 dny @Slamb Na gesta si člověk zvykne velmi rychle (to byl můj případ) — používají se velmi příjemně, protože fungují dobře (na rozdíl od některých špatných implementací na některých Android telefonech). Obě platformy se od sebe vzájemně kopírují.Osobně bych doporučil vyzkoušet — uvidíte, zda se vám to bude líbit nebo ne; člověk může analyzovat dlouho, ale realita může být jiná. Premium - - - -
Odesláno úterý v 13:53 2 dny Autor pokud nebudu línej, tak se vydám k zelený vobludě si ten iphone aspoň vochmatat 🤔 když sem se k tomuhle experimentu odhodlal asi před deseti lety, tak sem do toho bušil jak hluchej do vrat, ale nedělalo to vůbec nic 😐 kdybych tehdá tušil, že to ovládání je tak jiný, tak sem nejdřív aspoň kouknul na youtube, jak se třeba přepínají aplikace 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 14:18 2 dny On přechod z Androidu na iOS nebude ze začátku zřejmě lehký, ale troufám si říct, kdo si zvykne, nechce zpět. Já si však stále cestu k iOS nějak ne a ne najít. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno úterý v 16:08 2 dny Musím souhlasit (jako uživatel Androidu od Eclair): několikrát jsem chtěl ten telefon vzít a zahodit, ale nakonec toho nelituji. Mnoho se toho ale změnilo — Android se více uzavírá (viz nedávný plán na blokaci sideloadingu, neustálé pokusy znemožnit rootování / locknout bootloader, Play Integrity atd.). Všechno se to dá obvykle řešit, ale je to otrava. Apple svět se naopak lehce více otevírá (viz alternativní store). Premium - - - -
Odesláno úterý v 17:20 2 dny Autor jestli to bude ku prospěchu celýho androidu, tak ať všechno zavřou a zamknou 🤔 taky by časem mohli zaříznout tu možnost si android přizpůsobovat vzhledově, protože teď to u každýho výrobce vypadá jinak a čert aby se v tom vyznal - a hlavně to brzdí a komplikuje ty samotný aktualizace 🙄 ať google víc spolupracuje s výrobcema a na základě zpětný vazby od zákazníků udělaj jeden jedinej android, co bude vypadat všude stejně a bude dokonalej 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 20:30 2 dny GSI to částečně řeší, ale bohužel opravdu jen částečně a celkově je to takové polovičaté řešení. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.