Odesláno 17. září17. zář Imo chybu neuděláš ani s jedním. Je to věc zvyku a osobních preferencí. Jen do toho! - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 17. září17. zář Já třeba mám nevysvětlitelný a neopodstatněný odpor k věcem od Applu a přitom jsem je nikdy nevlastnil a ani mě nenapadlo je chtít :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 17. září17. zář Pokud je ta možnost si iPhone půjčit, je to asi ta nejlepší možnost.Vytvořit si Apple ID, nastavit si jej podle svých potřeb a zkusit jej používat. Začátek asi nebude příjemný, ale za zkušenost člověk nic nedá. Po pár dnech by mělo být jasno, jestli se vydat takovým směrem je dobrý krok, nebo ne.Schválně dej pak @Slamb vědět. Upraveno 17. září17. zář uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 17. září17. zář Autor před 44 minutami, Komár napsal:Já třeba mám nevysvětlitelný a neopodstatněný odpor k věcem od Applu a přitom jsem je nikdy nevlastnil a ani mě nenapadlo je chtít :-)já si o applu taky myslim svý 🤔 jedna věc je, jak to všechno funguje úžasně a je to totálně boží, což asi bude i pravda, když to srovnám s tou 50 let starou windows fosílií, ale pak má apple i věci, ze kterejch bych hodil grcku 🤮 tohle se prostě vokecat nedá 🙄 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 17. září17. zář @Slamb A jaký model? Ale jinak, co se týká ceny Apple věcí, je ještě lepší toto: https://www.apple.com/cz/shop/product/MX5N3CS/A/pro-stand 🤣 Premium - - - -
Odesláno 17. září17. zář Autor myslim, že by to měla bejt dvanáctka 🤔to je vážně možný jenom u applu 🙄 za 30 klacků je dost solidní monitor, apple má za 30 klacků jenom stojan k němu 🤮 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 18. září18. zář @SlambTak to je už hodně stará věc, ale pokud se vám zalíbí i šest let starý model, určitě s novým nebude nespokojený. :) Premium - - - -
Odesláno 19. září19. zář Autor o hardware nejde, ten určitě špatnej nebude a fyzicky telefony vypadají všechny +/- stejně, ale zabydlet se v tom systému, využívat to nějakej čas naplno a tak 😀 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 19. září19. zář Ja jedu jen android. A zrovna mi umira po 4 letech baterka tak taky premejslim. Ale ja pozaduju sd kartu a audiojack. Takze vyber nic moc... Zvlast pokud chci slusnej fotak jeste. Tzn lepsi nez mam ted s lg. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 19. září19. zář No, to bude teda oříšek. Dnes, v době cloudů a vyšších velikostních variant chtít slot na kartu. Já mám s paměťovými kartami, stejně jako USB klíčenkami špatnou zkušenost. Buď se někde zašantročí, nebo jednoho dne nelze přečíst obsah. Ten Jack by tohle nenahradilo? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.