Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

No jo, gesta... V práci občas s nějakým jablkem přijdu do kontaktu, používáme je (i když ne na telefonování, ale to samozřejmě také zvládají dobře). Takže s gestama zase takový nepřítel nejsem. Sám používám Android a občas mě to popadne a zkouším gesta i tady. No, jde to, je to věc zvyku. A imo na čem nejvíc záleží? Na pouzdru telefonu, zvlášť pro gesta potažení ze strany doprostřed. Některá pouzdra to dokonale znemožňují. A výhodou je foun, který jde "nahladko". Teď jsem kvůli nehodě nahradil staré Poco X3 za Xiaomi 14T a je to velký rozdíl.
Jo, nejsem až zase takový milovník číňanů (s láskou vzpomínám na své minulé ASUSy), ale protože telefon považuji za spotřebák, který padá, ztrácí se a tak podobně, tak jsem hledal ještě něco z této kategorie v kombinaci se slušným foťákem - o to mi jde. Takže kompromis. A zatím spokojenost (sice VTV se nedá nainstalovat, ale vem to čert😃).

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

@Slamb Na gesta si člověk zvykne velmi rychle (to byl můj případ) — používají se velmi příjemně, protože fungují dobře (na rozdíl od některých špatných implementací na některých Android telefonech). Obě platformy se od sebe vzájemně kopírují.

Osobně bych doporučil vyzkoušet — uvidíte, zda se vám to bude líbit nebo ne; člověk může analyzovat dlouho, ale realita může být jiná.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
  • Autor

pokud nebudu línej, tak se vydám k zelený vobludě si ten iphone aspoň vochmatat 🤔 když sem se k tomuhle experimentu odhodlal asi před deseti lety, tak sem do toho bušil jak hluchej do vrat, ale nedělalo to vůbec nic 😐 kdybych tehdá tušil, že to ovládání je tak jiný, tak sem nejdřív aspoň kouknul na youtube, jak se třeba přepínají aplikace 🤔

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

On přechod z Androidu na iOS nebude ze začátku zřejmě lehký, ale troufám si říct, kdo si zvykne, nechce zpět.

Já si však stále cestu k iOS nějak ne a ne najít.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

Musím souhlasit (jako uživatel Androidu od Eclair): několikrát jsem chtěl ten telefon vzít a zahodit, ale nakonec toho nelituji. Mnoho se toho ale změnilo — Android se více uzavírá (viz nedávný plán na blokaci sideloadingu, neustálé pokusy znemožnit rootování / locknout bootloader, Play Integrity atd.). Všechno se to dá obvykle řešit, ale je to otrava. Apple svět se naopak lehce více otevírá (viz alternativní store).

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
  • Autor

jestli to bude ku prospěchu celýho androidu, tak ať všechno zavřou a zamknou 🤔 taky by časem mohli zaříznout tu možnost si android přizpůsobovat vzhledově, protože teď to u každýho výrobce vypadá jinak a čert aby se v tom vyznal - a hlavně to brzdí a komplikuje ty samotný aktualizace 🙄 ať google víc spolupracuje s výrobcema a na základě zpětný vazby od zákazníků udělaj jeden jedinej android, co bude vypadat všude stejně a bude dokonalej 🤔

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

GSI to částečně řeší, ale bohužel opravdu jen částečně a celkově je to takové polovičaté řešení.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague