Odesláno před 9 hodinami9 hod Aktualni zkusenost s upgradem linky v lokalite Brno - ukecal jsem Ultra+ 2000/400 za 450,- bez DPH (smlouva na ICO) plus vymena Vodafone Station za Arris CM3500 (pani se mi nejdrive snazila vnutit Ultra Hub, ale kdyz jsem ji presvedcil, ze maji v ceniku pouze prevodnik a ze mam router vlastni, tak si dohledala, ze toto reseni je OK). Behem 30min volali zpet kvuli terminu vymeny zarizeni, volno bylo uz za 48h, technik dorazil hned behem prvich 15min domluveneho casoveho okna schuzky, vymena a registrace zarizeni plus zmena parametru linky probehla do 10min. Prechazel jsem z 1000/300 s Vodafone Station na 2000/400 s Arris CM3500. Za me tedy spokojenost... :) Ultra+ Profi - Základní CA modul, Commscope Arris CM3500 Brno
Odesláno před 7 hodinami7 hod A nebylo by výhodnější toto? 280 Kč + 120 Kč za modem, vše za 400 vč. DPH při 2000/400 ? Jen teda s tím, že je nutné vyčkat na novější FW pro povolení bridge u Ultra Hubu 7. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod A jak to zarizeni souvisi s nabidkou ceny, kterou uhadam? CM3500 je bridge sam o sobe, tak proc bych cekal na FW Ultra Hubu, ktery bude buhvi kdy a pak platil 120 Kc za zarizeni prepnuty do bridge, ktery umi to samy, co modem za 20 Kc? Nejak v tom nevidim logiku. A pochybuju ze tech 280 KC bude naporad... Ja jsem za 450 Kc bez zavazku s modemem za 20 Kc docela spokojenej... Ultra+ Profi - Základní CA modul, Commscope Arris CM3500 Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod Je potřeba upřesnit 450 bez daně, to jsme na cca 544 Kč vč. DPH Jinak ano, souhlasím, že jde o rozdílná zařízení, ale shodné služby s rozdílnou cenou za poskytovaný internet 2000/400. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Vsak ano, mam to na IC, DPH me az tak nezajima.... A v puvodnim prispevku uvadim, ze je to 450 bez DPH. Ultra+ Profi - Základní CA modul, Commscope Arris CM3500 Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod Osobně se mi líbí cenově varianta 400 Kč vč. DPH i s Ultrahubem, ale chápu, že pokud je priorita převodníku a za to cokoliv svého, není nic moc na výběr (450 Kč bez DPH). Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Právě jsem poptával službu 2000/400 s převodníkem, který je uveden v aktuálním ceníku za 20,- měsíčně a problém. Prý jen Ultra HUB, nic jiného s touto službou není, ale po mé neodbytnosti asi prověří a zavolá zítra. Mám celou vnitřní síť od Ubiquiti, takže routování a wifinu fakt nepotřebuji.
Odesláno před 3 hodinami3 hod před 4 hodinami, Technikus napsal:A nebylo by výhodnější toto? 280 Kč + 120 Kč za modem, vše za 400 vč. DPH při 2000/400 ? Jen teda s tím, že je nutné vyčkat na novější FW pro povolení bridge u Ultra Hubu 7.Mě byl také jednou nabízen 2000/400 tarif, ale upřímně jsem ho odmítl, jelikož doma nemám zařízení která by to po kabelu dávala, tedy pro mě zbytečnost Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 1 hodinou1 hod před 3 hodinami, Technikus napsal:Osobně se mi líbí cenově varianta 400 Kč vč. DPH i s Ultrahubem, ale chápu, že pokud je priorita převodníku a za to cokoliv svého, není nic moc na výběr (450 Kč bez DPH).Já (v Brně) urval 2000/400 za těch zmíněných 280 Kč, ale k tomu CM3500 za 20 Kč. Včetně DPH. A ani ne na retenčním, normálně na lince, když jsem upgradoval z gigabitu a lehce pohrozil konkurencí v podobě T-Mobile Cable Internet. Mně přijde, že ty cenové hranice tarifů, kam jsou ochotni slevit, jsou dané bez ohledu na modem. Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak to je ještě lepší, 300 Kč včetně daně za 2000/400 i včetně převodníku. Proti tomu zmíněných 450 bez/544 Kč vč. DPH je už docela rozdíl. No, někomu stačí málo ke štěstí Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.