Odesláno včera v 14:481 den Mam v tarifu tohle nastaveni jako aktivni. Znamena to, ze platim mesicne 86,11 Kc aniz bych to kdy vyuzil ci chtel vyuzivat? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno včera v 14:521 den Řešení když je tam slovo součástí tarifu tak se neplatí nic více. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 10 hodinami10 hod @homberg Zdravím, je to dle screenu celé nějaké divné..... píšete, že službu Zrychlení na maximum jste nikdy nevyužil a využívat nebudete, přitom screen říká, že jste 5 x zrychlení už spotřeboval .... 🤔 - viz. Nezbývá žádná aktivace. ..a s tou promo cenou taky nevím, když jsem míval já třeba Data k tarifu zadarmo navíc, vždy byla 100% sleva uvedena a částka za 0,- Kč 🤷 ....nějak mi to tvrzení od @kautskym nesedí ..... těžko říct, ani nevíme jakého konkrétního tarifu se to vlastně týká ... Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno před 7 hodinami7 hod Centrum péče @homberg Toto je chyba v zobrazení částky (neměla by tam být), ale tento balíček je zdarma a platit za něj nebudete. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.