Odesláno 20. srpna20. srp Mam v tarifu tohle nastaveni jako aktivni. Znamena to, ze platim mesicne 86,11 Kc aniz bych to kdy vyuzil ci chtel vyuzivat? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 20. srpna20. srp Řešení když je tam slovo součástí tarifu tak se neplatí nic více. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 21. srpna21. srp @homberg Zdravím, je to dle screenu celé nějaké divné..... píšete, že službu Zrychlení na maximum jste nikdy nevyužil a využívat nebudete, přitom screen říká, že jste 5 x zrychlení už spotřeboval .... 🤔 - viz. Nezbývá žádná aktivace. ..a s tou promo cenou taky nevím, když jsem míval já třeba Data k tarifu zadarmo navíc, vždy byla 100% sleva uvedena a částka za 0,- Kč 🤷 ....nějak mi to tvrzení od @kautskym nesedí ..... těžko říct, ani nevíme jakého konkrétního tarifu se to vlastně týká ... Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 21. srpna21. srp Centrum péče @homberg Toto je chyba v zobrazení částky (neměla by tam být), ale tento balíček je zdarma a platit za něj nebudete. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 17. září17. zář chci se podělit o zkušenost, včera jsem psal na VDF před Můj Vodafone v sekci Zeptejte se nás. Ptal jsem se zdali by šlo aktivovat 7 dní zrychlení na maximum zdarma jak má kamarád a ejhle, na základě doloženého screenu mi jej také aktivovali. Takže jsem velmi spokojen s rychlostí i reakcí požadavku.😊 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 29. září29. zář V 20. 8. 2025 v 16:48, homberg napsal:Mam v tarifu tohle nastaveni jako aktivni. Znamena to, ze platim mesicne 86,11 Kc aniz bych to kdy vyuzil ci chtel vyuzivat?již opraveno Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.