Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

@Komár Ale kdeže, mě jak to fuk. Já jen nemám rád, když tu někdo tvrdí něco co se pak neshoduje s praxí. A já pak vypadám za hlupáka, přitom vše co jsem napsal se dříve nebo později potvrdilo. Třeba i to s tím Netflixem je taky pravda, že ruší ty stb které umožní příjem a nové už tu možnost nemají. Ale nemám jak to oficiálně dokázat tak se tu pak na mě vedoucí prsí z pozice síly. No čas nám ukáže kdo měl pravdu.

Možná až se mi bude chtít tak zas zavolám na linku abych se dostal k premium stb, nahraju to a postnu to sem...

No a taky ta rivalita mezi Vodafone linkou a zástupců VF zde na foru je docela velká. Když jsem s operátorm něco řešil a odkázal jsem se na info z tohodle fora tak bylo cítit pohrdání v hlase od operátorky že tady mají nepřesné informace, že hlavní a jediné platí to co mi řekne ona...🙂

Snad se někdo časem najde aby vyvrátil moje "kecy" a postne sem objednávku premium boxu po dnešním datumu..

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno
  • Centrum péče

@dad18 Pokud se s kolegy z technické podpory nedomluvíte na servisní opravě / výměně tak, aby vám zůstal prémiový box, napište nám o tom víc přes https://tam.je/forum, pak k tomu budeme moct zjistit více. Obecně platí, co už psala Verča - v tuto chvíli je možné v rámci servisního zásahu zůstat u prémiového boxu, pokud jste ho už používal...

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno

Tohle by bylo pořád dokola, tak se nějak domluvte aby jste dávali stejné odpovědi jak tady tak na lince.

No a v mém okolí neznám nikoho komu by při poruše stb ho odvezli a za pár dnů zas opravený přivezli. A myslím si, že ani tady se nikdo takový nenajde. Já tomu nevěřím, že existuje servisní oprava stb.

(Jo, existuje, ale to je tak že technik si ten můj odveze na dílnu, když to půjde tak ho opraví, ale už ho pak po mě dostane někdo jiný. Tak to funguje u dvou firem, které vám na Severu dělají technické služby. Tak to bylo i u Kaonu, když mi odešel už mi na lince řekli, že se nedávají. A technik co mi pak vezl VTV premium mi říkal, že těch kaonů mají plné sklady a že by mi mohl zařídit abych ho dostal, ale proč když ten nový je o dost lepší.😀)

Jen výměna a ta výměna je už jen za nový, jiný stb a ne ten premiový který ani nemáte v nabídce a ani v ceníku a ani ho na lince už nenabízí.

Howgh.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Zavolejte znovu na linku, žádejte servisní výjezd, nikoliv výměnu STB a mělo by to klapnout.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@Marek-26 Tak tohle už zavání tím, že nevíš o čem píšeš a jen opakuješ fráze kterým nerozumíš a ani sis to neotestoval.

Když zavolám na linku a budu žádat o servisní výjezd tak první co udělají na lince že mě upozorní, že výjezd technika může být zpoplatněn když bude zbytečný. Zaplatíš to za mě?

A druhá otázka bude proč má přijet. Když řeknu, že nějak blbne stb tak mi nabídnou výměnu za jiný stb co mají v nabídce. A to jsou jen ty DVA co tady pořád dokola opakuju. Žádný jiný mi nenabízejí.

Udělej mi laskavost a nereaguj když nevíš jak to tam funguje.

V 28. 8. 2025 v 11:19, Marek-26 napsal:

A ne, neruší se kvůli Netflixu, ale kvůli tomu, že jsou to starší boxy z hlediska HW, navíc běží na jiném systému, než novější boxy (3. generace). Navíc se s tímto systémem do budoucna nepočítá. Tolik k důvodům vyřazení.

Tady píšeš, že se ty starší stb ruší, že se s nimi nepočítá, ale zárověn mi píšeš že i přesto mi dají ten starší stb který se vyřazuje? To je dost nelogické, ne?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
  • Centrum péče

@dad18 Už jsme to zde vysvětlovali, ale můžu to zopakovat. Pokud žádáte o výměnu boxu (bez specifického důvodu), tak je možné získat jen aktuálně nabízené boxy. Pokud ale řešíte s technickým oddělením nefunkčnost současného prémiového boxu, můžou kolegové z technické podpory rozhodnout o servisní výměně, při které dostanete stejný typ boxu.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno

I já to můžu zopakovat, ale už mě to fakt nebaví řešit s někým něco tady. Ani nevím jestli to náhodou nepíše nějaký školák co se dostal k admin právům.

Když řeším s kolegama z technické podpory tak při výměně už dostanu nabídku jen z těch nových dvou stb. Což i logické jak psal další školák, že -

Před hodinou, dad18 napsal:

V 28. 8. 2025 v 11:19, Marek-26 napsal:

Ruší se kvůli tomu, že jsou to starší boxy z hlediska HW, navíc běží na jiném systému, než novější boxy (3. generace). Navíc se s tímto systémem do budoucna nepočítá. Tolik k důvodům vyřazení.

Takže je mi fakt fuk co tu kdo píše pod hlavičkou VF, když na lince mi řeknou že platí to co říkají na lince a ne co někdo píše zde.

Nikdy sem nebral nějak vážně zdejší rady a potvrzuje se mi proč.

Je to stejný princip jako když jsem měnil Compal tak jsem už nedostal znova Compal ale VS protože se Compal stejně jako staré stb ruší...

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

U modemů je situace jiná. Ale to je jedno. Ad ten dotaz, ten případný placený servisní výjezd zaplatím (pošli výřez z faktury, účet SS v VS, kam mám platbu zaslat) a víš co? Pro tu srandu, když ti naúčtují placený servisní výjezd, tak ti zaplatím celou měsíční útratu za internet a televizi 🙃.

Dobře, nebudu reagovat i když jsou to témata o kterých náhodou vím nebo jsem si zjistil informace od někoho z Vodafone, komu věřím či má takové věci na starosti.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@Marek-26 Kdepak, uděláme to obráceně, pošli mi ty peníze, já si pak objednám výjezd a když nebudu nic platit tak ti je vrátím.😁

Je sice hezký co se tady píše na foru ale "řeči plynou a voda teče" a hlavní je co mi už dvakrát řekli na lince VF. Když se bude měnit stb z jakéhokoliv důvodu a z jakéhokoliv VF oddělení tak dostanu na výběr nově už jen ty dva stb. Můžu argumentovat tím, že mi to dát musí protože to psal na foru Marek, Jitka, Verča, Olina, ale to na lince VF nikoho nezajímá. Máme na výběr z těchto dvou stb tak si vyber a nezdržuj.😀

Můžete sem prostě psát co chcete, ale jiný než ty dva stb už nikdo nedostane. A když jo a někdo jsem pošle dodací list, tak všem ženským zástupcům VF pošlu čokošku a pánům lahvinku. Nebo obráceně.

Možná, že ty se k tomu dostaneš když tam někoho máš, ale já jako běžný smrtelník mám prostě smůlu.

Upraveno uživatelem dad18

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague