Odesláno 14. srpna14. srp Autor Nepoužívám. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 15. srpna15. srp Jakým právem? Určitě to mají popsané v podmínkách 😉 ale kdo je čte a hlavně, kdo si je pamatuje. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. srpna15. srp Autor V jakých podmínkách?? Nechápu... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 15. srpna15. srp Autor Někde v podmínkách Google je, že se může samovolně odeslat sms z mého telefonu, když řídím auto a nic nepotřebuji schválit, ani potvrdit. Navíc z čísla, které ani v účtu Google nemám uvedeno a ani ho běžně nepoužívám??? Je na nulový tarif, akorát jednou za rok na vánoce z něho pošlu DMS, aby se číslo udrželo. Ale chápu, tyto příjmy jdou na účet operátorům, takže je na to jednoduché vysvětlení... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 15. srpna15. srp No alespoň těm operátorům něco jde. Tyhle ty ležáky musejí milovat.Tyhle lidi nechápu, co je na tom čísle tak zázračného ?PS: já jsem zase jiný extrém. Kdysi jsem si pořídil od ČEZu kartu na paušál za 29,- s nějakými SMS v tarifu. Byla na nějaký experiment co už si nepamatuji, ani nezačal a kartu už nemůžu najít 😊No a už jí 3 roky platím a jsem línej poslat výpověď (stačí emailem) 🤣 Upraveno 15. srpna15. srp uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 15. srpna15. srp Autor Aha, takže jsme přešli k nulovým tarifům. Nepatří to do jiného vlákna? K řešení mého problému to totiž nijak nepřispělo, ale je potřeba něco napsat, že 😃 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 15. srpna15. srp Prostě operační systém Android v telefonu potřebuje jednou za čas něco ověřit pomocí SMS, ta 1,5 Kč tě fakt nezabije, tak je zbytečný se v tom dál vrtat myslím. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno sobota v 07:08 5 dní Autor Nechci se v tom vrtat, ale asi sis nepřečetl vše, že? Odkud má Google/Android moje nepoužívané číslo, které nikde na účtu Google neuvádím a pošle si z něho sms?? Přinejmenším zvláštní, ne? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno sobota v 09:01 5 dní Posílání SMS se děje v případě použití Google Pay. Často se stává, že se u dual (e)SIM telefonu posílají zprávy ze špatného čísla. A ano, je to v podmínkách Google a banky, že se to tak děje. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.