Odesláno úterý v 17:29 3 dny Na té adrese opravdu bude STA rozvod, který se dá napojit na Vodafone signál. Jen bych měl strach, co ty kabely. Kdyby byly OK, tak by se jen vyměnila zásuvka (její vnitřek) a bylo by. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno středa v 06:36 2 dny Autor 2zajdee - v cem je ten zasah (optika) mensi? stejne se prece musi po byte listovat a tahat kabel, ne?2Technikus - nema, tohle je jedine, co tam je2Sparrow - jeste ne, zkusil jsem to nejdrive tady ohledne tech kabelu, pak se pro jistotu jeste primo u VF zeptam, kazdopadne co jsem ted koukal na jejich nabidku internetu, tak ten prenosny internet "Bez kabelu Naplno 5G" neni o moc drazsi, nez pevny internet 1 Gb (rychlost i 600 GB mesicne mi staci), nemusim resit nejake kabely, takze to by celkem slo. No a samozrejme jeste budu zjistovat pripadne moznosti od konkurence. - - - - Praha
Odesláno středa v 08:42 2 dny @mk85 je potřeba udělat průvrt, ale ne vždy (občas se dá využít stávající díra - u mě konkrétně šlo pro protažení optiky použít díru po telefonním vedení). Je potřeba vést kabel, ale není nutně potřeba lištovat (v bytě mám optiku přisponovanou). Navíc použitý armovaný optický kabel je výrazně tenčí a ohebnější než koaxiál. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno středa v 08:48 2 dny A to někdo tahá dražší jemný optický kabel bytem/domem?U jisté množiny zákazníků jistě končí převodní zásuvka někde u dveří/balkonu, a tak dál vede kabel s koncovkami RJ45. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno středa v 10:09 2 dny Hodně ISP zakončuje optiku až v obýváku, což je lepší pro šíření wifi signálu, protože wifi je součástí ONT.A pro tahání po bytě je optický kabel taky vhodnější, protože je užší a snadno se schová.Ke dveřím to dává asi CETIN, který dává základní ONT a zákazník si dokupuje Smartbox za 6000 Kč. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno středa v 10:18 2 dny Přesto zůstává otázka, ať vede napříč místností cokoliv, zda to akceptuje majitel.Přijde mi však divné, že by do dané jednotky v dnešní době nebyl zaveden jakýkoliv internet. Upraveno středa v 10:20 2 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno středa v 13:16 2 dny Autor Ve dvojpokojovem byte druhou zasuvku k internetu neprehlednes:) Proste tam z nejakeho duvodu je jen to na fotkach a musim si s tim nejak poradit no. Holt lide maji ruzne preference a rozvod moderniho internetu to pro majitele evidentne nebyl... - - - - Praha
Odesláno středa v 14:21 2 dny před 4 hodinami, Ivo2003 napsal:zákazník si dokupuje Smartbox za 6000 Kč.Toto platí jen v případě bublinkové konkurence Vodafonu. Zákazník si samozřejmě může zvolit libovolný router, který uroutuje PPPoE na požadované rychlosti.Mimochodem ani to ONT nemusí být u zásuvky, může být i jinde. Stačí k tomu rozumně dlouhý optický patch kabel. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.