Odesláno 23. července23. čvc před 13 hodinami, Petr2025 napsal:Nakonec jsem našel kontaktní formulář a dostal odpověď, že v mé lokalitě nelze rychlejší než můj současný 500/50. Pak nechápu, proč měnili modem.Upgrade má vliv hlavně na ten upload, ale už předtím bývá spuštěný 1 OFDM kanál v downloadu. Navíc Compalů bude na síti na statisíce, což vzhledem k tomu, že jim za pár let vyprší certifikace, podobně jako se to stalo u Cisco modemů, tak to znamená, že už tolik času není na to je všechny vyměnit Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 24. července24. čvc by me zajimalo az jim ty certifikaty vyprsi, co se bude dit... pojede jim net i nadale? Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno 24. července24. čvc Ne, nepřipojí se. CMTS jim neumožní s ní komunikovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 24. července24. čvc Existuje přibližný termín, kdy Compal přestane fungovat? Super 500 Mb/s - Komplet 1x CH7465LG-LC, 2x CA modul -
Odesláno 24. července24. čvc No, to me taky zajima, slovenske UPc mi k tomu nejnizsimu tarifu predloni taky nadelilo jety compal :D pak ten nejlevnejsi tarif samozrejme zrusili a uz k tomu davaji neco novejsiho... Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno 24. července24. čvc Existuje dokonce přesný termín 😂 ale ti, co s ním laborovali s Cisco modemem poté skončili na týdny bez internetu, než došlo na výměnu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 24. července24. čvc Přestaňte nás napínat, jaké je datum 😁? Pokud to můžete sdělit. Pokud ne, existuje snad nějaký způsob, jak zkontrolovat certifikáty PKI sami 😇? Super 500 Mb/s - Komplet 1x CH7465LG-LC, 2x CA modul -
Odesláno 24. července24. čvc A můžete přidat i datum konce certifikátu na modemu Technicolor TC 7200.Abych se na to mohl připravit. :) 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 24. července24. čvc Tvl, tohle laborování s nutnou výměnou vlastního modemu mne fakt baví. Jako kdyby se to tu neprobíralo pořád dokola :(To je jako bych byl nasr... ,že mi přestal fungovat WAP (internet) u mé Nokie 5110 :( Upraveno 24. července24. čvc uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.