Odesláno před 11 hodinami11 hod Dobrý den, moje otázka zní: patří Oskarta pod Vodafone nebo ne? Chci ze svojí předplacené karty (u Oskarty od roku 2016) přejít na tarif k Vodafonu a zároveň si při tom zachovat své telefonní číslo a tak by mě zajímalo, jestli to bude potřeba řešit přes OKU kód, nebo to půjde bez problému. Děkuji za odpověď - - - - Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod To je dobrá otázka, Oskarta sice patří Vodafonu , ale je to v podstatě samostatný virtuální operátor, něco podobného jako má T-Mobile operátora Kaktus. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 10 hodinami10 hod Je to normálně Vodafon stejně jako Kaktus je TM. Když jsem kdysi prošvihl u Kaktusu termín dobytí a deaktivace karty, tak jsem si psal s podporou u TM ( prozradil je automatický podpis v emailu 🤣 který si nezměnil )Dá se to někde i na netu najít, jaké mají virtuálové "kmenové" majitelePS: k tomu OKU kódu, to asi budeš muset projít jako u každé změně operátora, je to jiná firma a tím pádel myslím i jiná databáze čísel. Upraveno před 10 hodinami 10 hod uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Takže bude tedy potřeba, aby mi posílali novou sim kartu s přeneseným tel. číslem? Chtěl bych přechod vyřešit co nejrychleji. - - - - Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Dřív byl přece Oskar co měl i předplacenku Oskarta a když to převzal Vodafone tak Oskarty si nechal a pořád je provozuje. Více výhod, žádné starosti: nová Oskarta od Vodafonu nabídne větší porci dat, vyšší rychlost i odměny za dobití - Vodafone.czJá bych tam zavolal a rovnou se zeptal, třeba tě převedou na paušál hned. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Když skončil Oskar, tak skončily i Oskarty. Prepaid Vodafone neměl speciální název. Teprve okolo roku 2014 vzniknul virtuální operátor Oskarta. Předplacené karty VDF koexistují vedle něj. Přechod na paušál bez výměny SIM není možný. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno před 9 hodinami9 hod Výměna SIM bude jistě to nejmenší. Číslo zůstane, jen jestli se ten převod dělá výpovědí a přenosem, nebo v rámci sítě jen z předplacenky na paušál. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod No a to tu nikdo neví, ale na Vodafone lince mu to řeknou hned. Tedy kdyby tam zavolal s přidáním příspěvku sem. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.