Odesláno čtvrtek v 18:38 1 den Autor V 9. 7. 2025 v 18:26, Veronika - Vodafone napsal:@Ghouless Pěkný den, verzi firmware s označením 2.0.203.0.VNNEUXM jsme zatím neotestovali z důvodu problémů na straně výrobce. Doporučím vám kontaktovat technickou podporu výrobce, která vám bude schopna poskytnout přesnější informace.Vim, byl již vydán hot fix 2.0.213 :-) Zajímá mě především jako průměrně dlouho Vodafone trvá vydání updatu po obdržení od výrobce. - Super+ - - Liberec
Odesláno čtvrtek v 18:54 1 den Jen pro info - je to 2.0.214 Android 16 Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno včera v 08:181 den Autor To není tak úplně pravda, 2.0.214 vstupuje do testovací fáze před finálním uvolnění (5000 účasníků jako vždy, kapacity naplněny během hodiny + starší bezpečnostní záplaty z 1. dubna 2025). Poslední verze před A16 je 2.0.213 jako hot fix pro vyřešení drobného problému u 2.0.203 (zdroj: https://new.c.mi.com/global/post/690091) Upraveno včera v 08:211 den uživatelem Ghouless - Super+ - - Liberec
Odesláno včera v 08:461 den Já třeba tady vidím dokonce verzi 215 pro Global. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno včera v 09:011 den Autor Porovnávat Global s EEA verzí nemá smysl z pohledu číslování...sice má Global pár funkcí třeba navíc ale EEA je vydávána dříve a je, světe div se, vždy stabilnější a bez tolika chyb oproti Global (asi jediná výhoda přeregulovaného EU trhu). - Super+ - - Liberec
Odesláno včera v 09:171 den ? Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno včera v 10:321 den A ten obrázek má říkat co? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.