Odesláno před 18 hodinami18 hod A co VoWifi to ti funguje? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 18 hodinami18 hod No, takže máte telefon, který to oficiálně nepodporuje, proto když si vypnete 2G, tak se nedovoláte nikam a ani nikdo vám. Takže se obrátit na výrobce telefonu / ROM, s tím asi Vodafone nepomůže. Jelikož jste Android developer, určité budete znát XDA, kde se určitě řešení najde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 18 hodinami18 hod Autor já si přece nebudu flashovat romku abych mohl v čr mít volte 😀vowifi taky nejedea našel jsem že anglie s tím žádný problém nemá https://deviceguides.vodafone.co.uk/google/pixel-8-android-14/calls-and-contacts/turn-volte-on-or-off/ - Super - - Praha
Odesláno před 18 hodinami18 hod Neřeš jiné státy. Google prostě nepřidával tuto funkci do států, kde oficiálně nenabízel ty telefony do prodeje. A není nutné flashnout celou ROM... Jen ten konfigurační soubor, který tu funkcionalitu zajišťuje. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 16 hodinami16 hod Autor máš pravdu, zkouším ty návody z xda, zatím no luck, uvidímeTak bohužel, poslední update (buď android 16 nebo March drop) podle všeho znemožnil aktivaci. A poslední upravy v patchi jsou rok staré, tak tam to taky moc nevidím. Jediná možnost je teda koupit nový pixel 9 nebo za měsíc 10 a nebo @Ondra - Vodafone pošle na techniku ať přidají správný APN i pro Pixel 8 (protože to nemůže stát tolik úsilí, ten copy paste 😃) - Super - - Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Centrum péče @Michal Lepíček Michale, chápu, že byste rád služby využil i na svém telefonu, nicméně my jsme tento telefon nikdy neprodávali a je potřeba vzít jako fakt, že podporu by musel přidat výrobce, z naší strany v tom nic udělat nemůžeme, je mi to líto :( Právě z těchto důvodů máme na stránkách seznam podporovaných modelů pro ty, kteří vybírají telefon třeba právě kvůli využití VoLTE. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.