Odesláno pondělí v 12:51 1 den A co VoWifi to ti funguje? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 12:53 1 den No, takže máte telefon, který to oficiálně nepodporuje, proto když si vypnete 2G, tak se nedovoláte nikam a ani nikdo vám. Takže se obrátit na výrobce telefonu / ROM, s tím asi Vodafone nepomůže. Jelikož jste Android developer, určité budete znát XDA, kde se určitě řešení najde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pondělí v 13:37 1 den Autor já si přece nebudu flashovat romku abych mohl v čr mít volte 😀vowifi taky nejedea našel jsem že anglie s tím žádný problém nemá https://deviceguides.vodafone.co.uk/google/pixel-8-android-14/calls-and-contacts/turn-volte-on-or-off/ - Super - - Praha
Odesláno pondělí v 13:43 1 den Neřeš jiné státy. Google prostě nepřidával tuto funkci do států, kde oficiálně nenabízel ty telefony do prodeje. A není nutné flashnout celou ROM... Jen ten konfigurační soubor, který tu funkcionalitu zajišťuje. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pondělí v 15:14 1 den Autor máš pravdu, zkouším ty návody z xda, zatím no luck, uvidímeTak bohužel, poslední update (buď android 16 nebo March drop) podle všeho znemožnil aktivaci. A poslední upravy v patchi jsou rok staré, tak tam to taky moc nevidím. Jediná možnost je teda koupit nový pixel 9 nebo za měsíc 10 a nebo @Ondra - Vodafone pošle na techniku ať přidají správný APN i pro Pixel 8 (protože to nemůže stát tolik úsilí, ten copy paste 😃) - Super - - Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod Centrum péče @Michal Lepíček Michale, chápu, že byste rád služby využil i na svém telefonu, nicméně my jsme tento telefon nikdy neprodávali a je potřeba vzít jako fakt, že podporu by musel přidat výrobce, z naší strany v tom nic udělat nemůžeme, je mi to líto :( Právě z těchto důvodů máme na stránkách seznam podporovaných modelů pro ty, kteří vybírají telefon třeba právě kvůli využití VoLTE. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 19 hodinami19 hod Autor @Ondra - Vodafone Tady už si nejsem tak jistý, takže mě vyveďte z omylu, ale pokud vim, tak výrobce s tím nic neudělá, ten to samozřejmě podporuje. Mělo by to být, že vy neposkytujete ims APN záznam pro mé zařízení v aktuální courrier verzi, vodafone_cz-70000000020.14 2025-02-19, viz screenshot kde by se mělo poté zobrazit VoLTE přepínátko. - Super - - Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Centrum péče Pokud jsme telefon neprodávali, je na výrobci, aby případně podporu pro naši síť přidal. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 17 hodinami17 hod před 22 hodinami, tomus napsal:Co se týká sítě 2G, tak zatím nevidím důvod ji zakazovat, v některých situacích se stále hodí.No já v to doufám - v onen nezákaz, mám totiž pocit, že 2G potřebuje k životu můj alarm a DO v autě. A nějak nemůžu najít ekvivalent... Upraveno před 17 hodinami 17 hod uživatelem Medvěd upřesnění - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno před 13 hodinami13 hod Protože mám taky telefony od Google Pixel, tak již několik let sleduju diskuzní skupiny o těchto telefonech na Facebooku a nikdo si tam za poslední rok nestěžoval že by mu nefungovalo VoLTE u Vodafone, kdyby to byl nějaký plošný problém, tak by se tam určitě někdo našel kdo by o tom napsal, ale není tam o tom ani čárka,Takže si myslím že to spíš vypadá na nějaký individuální problém. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.