Odesláno čtvrtek v 20:38 4 dny Zdravím,mám aplikaci na Samsung TV. Často si pouštím zpětně nějaký pořad a chci pokračovat ve sledování následujícího pořadu po něm. Poté, co první pořad skončí, se mi chvíli po začátku dalšího ukáže, že mohu sledovat tuším jiný díl toho prvního, nebo sledovat “Něco podobného” nebo “Něco jiného”. Asi jsem moc zmlsaná z O2TV, ale nějak se mi nechce věřit, že neexistuje varianta “Prostě nic nedělej a nech mě sledovat dál”. Ať zmáčknu cokoliv (nebo nic), vždy mě to vykopne. Obvykle to znamená, že už je moc zdlouhavé ten pořad najít, protože seznam rozkoukaných věcí také neexistuje.Vážně je ta aplikace tak mizerná, nebo to jen neumím najít?Díky. Super Fibre Super Základní Vodafone TV app Praha
Odesláno čtvrtek v 21:31 4 dny je to vážně tak strašný a ještě horší, málem sem to rozkopal, jak to po mně na konci pořadu chce, abych se asi do pěti sekund rozmyslel, co chci dělat dál, když sem zrovna zabranej do sledování pořadu 🙄 to moh vymyslet vážně jenom někdo, kdo s těmahle službama nemá žádný zkušenosti a vůbec je nepoužívá 🙄 jediná záchrana vtv, do který vkládám všechny naděje, je 3ready, snad dorazí aspoň o něco dřív než dvacetigigabit 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno pátek v 03:30 4 dny Ta, je takových nesmyslných chování více (mluvím o PC) - jsem na kanálu třeba 120 a listuju zpět. V okamžiku, kdy se to vrátí přes půlnoc, tak to vždy skočí na kanál č.1. A můžu hledat zase znovu. To sledovat něco podobného mě přivede do hrobu - koukám na něco, skončí a vyskočí tahle úplně zcestná nabídka a pak hledám, na co jsem se vlastně díval a kde to bylo 😡Přesně - tohle dělal někdo, kdo to nepoužívá, jinak by ho muselo trknout. Pokud chci koukat nepřerušeně, (a není to něco, co má pouze VF), koukám u konkurence, tam to jede postupně. Upraveno pátek v 03:30 3 dny uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno pátek v 06:46 3 dny Centrum péče @altimeter Pěkný den, u Vodafone TV si vždy zpětně pouštíte konkrétní pořad. To znamená, že po jeho skončení vysílání automaticky nepokračuje v rámci zpětného zhlédnutí. Pokud tedy chcete sledovat další pořad, který už byl odvysílaný, je potřeba ho spustit z TV programu nebo díky funkci hledat. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pátek v 07:05 3 dny No a asi z tohoto pohledu jste jediní, kteří to takhle dělají - blbě. Mě opravdu nebaví pořád něco hledat. - - - CA modul OVA
Odesláno pátek v 08:30 3 dny Bylo by skvělé mít možnost vybrat si pořady ze zpětného zhlédnutí a přidat je do playlistu, který by se pak dal přehrát jako celek. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno pátek v 20:15 3 dny Uvidíme co přinese nová platforma. Mělo by to být mnohem lepší, pokud to má být podobné jako Oneplay. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.