Odesláno 19. června19. čvn Po zadání mejlu a hesla musím vyplňovat obrázky CAPTCHA. Dnes se mi podařilo trefit snad až po padesáté, než mi Vodafone poslal kód na teelfon.Proč je potřeba dělat CAPTCHA u e-mailu a telefonního čísla, které Vodafone zná?Tady jste trochu zaspali. Přešel jsem od O2, kde to nebyla taky žádná sláva, ale tady mi zůstává rozum stát. Basic Basic+ Family - Věteřov
Odesláno 20. června20. čvn Nyní jsem se přihlásil do webového Můj Vodafone s e-mailem a heslem a poté 6ti místným kódem z SMS a jsem uvnitř. Vše hned, žádná prodleva. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 20. června20. čvn Z firemní sítě taky musím rozpoznat autobusy nebo přechody, když otevírám z domova tak ne.. Premium+ Super ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno středa v 14:53 5 dní Centrum péče Hezké odpoledne, recaptcha se objeví jen při určitých situacích, nasazenou ji máme jako prevenci před útoky a neoprávněnými pokusy o přihlášení. Bohužel to nejde udělat tak, aby se objevila výhradně jen tomu, kdo nemá čisté úmysly. Víme ale, že to není úplně pohodlné řešení, pokud to jen trochu půjde, budeme se snažit, aby se ukazovala co nejméně nebo v trochu jiné podobě. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.