Odesláno úterý v 16:56 1 den Vodafone nebude nasazovat 5G+ (SA) celoplošně jako O2 ?Vodafone nenabídne Připojení Bez kabelu Naplno 5G Premium 300/50 Mb/s ? Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk
Odesláno úterý v 19:38 1 den jakej přesně myšlenkovej pochod tě doved k myšlence, že vodafone nechystá 5g+? 🤔nic takovýho se tam nepíše - už jenom proto, že je to reklamní sdělení o2, který tady asi taky nemá úplně co dělat 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 19:55 1 den A proč mu ten obrázek nebo rovnou celý příspěvek nevymažeš, když sám uznáváš, že tu ta reklama nemá co dělat?! Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 19 hodinami19 hod Autor Nejde o žádnou reklamu. Hledal jsem tabulku rychlostí s Vodafone 5G+ (SA) nic jsem nenašel. Tak,že znovu. Plánuje Vodafone nasadit 5G+ (SA) nebo to bude slovíčkařiení ?Dálse hodlá něco Vodafone s datovými tarify nebo to bude na mrtvým bodě ? K čemu tedy odkupovala od PODY frekvence,když je nevyužívá ? Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk
Odesláno před 18 hodinami18 hod Já si naopak myslím že je to docela dobrá otázka, na rozdíl od jiných uživatelů, kteří by tento příspěvek nejraději smazali úplně.Operátoři už nás tady roky masírují s úžasným 5G a kdo má lepší pokrytí, ale nějak se zapomnělo na to že to stále není plnohodnotná verze, která pak nabízí třeba vyšší rychlosti a nižší latenci přenosu, takže je dobře že do toho konečně jeden z operátorů šlápl a pustil se do upgradu, snad to nabudí i ty ostatní. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 16 hodinami16 hod Tady si můžeš pohrát s mapkou kde a "jaká" 5G síť je."Reklamní sdělení" od O2 jsem neviděl, již to bylo smazáno, aby to šlo případně porovnat.A zlé dvojče :-)A zlé trojče :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.