Odesláno včera v 16:561 den Vodafone nebude nasazovat 5G+ (SA) celoplošně jako O2 ?Vodafone nenabídne Připojení Bez kabelu Naplno 5G Premium 300/50 Mb/s ? Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk
Odesláno před 22 hodinami22 hod jakej přesně myšlenkovej pochod tě doved k myšlence, že vodafone nechystá 5g+? 🤔nic takovýho se tam nepíše - už jenom proto, že je to reklamní sdělení o2, který tady asi taky nemá úplně co dělat 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod A proč mu ten obrázek nebo rovnou celý příspěvek nevymažeš, když sám uznáváš, že tu ta reklama nemá co dělat?! Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Nejde o žádnou reklamu. Hledal jsem tabulku rychlostí s Vodafone 5G+ (SA) nic jsem nenašel. Tak,že znovu. Plánuje Vodafone nasadit 5G+ (SA) nebo to bude slovíčkařiení ?Dálse hodlá něco Vodafone s datovými tarify nebo to bude na mrtvým bodě ? K čemu tedy odkupovala od PODY frekvence,když je nevyužívá ? Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk
Odesláno před 7 hodinami7 hod Já si naopak myslím že je to docela dobrá otázka, na rozdíl od jiných uživatelů, kteří by tento příspěvek nejraději smazali úplně.Operátoři už nás tady roky masírují s úžasným 5G a kdo má lepší pokrytí, ale nějak se zapomnělo na to že to stále není plnohodnotná verze, která pak nabízí třeba vyšší rychlosti a nižší latenci přenosu, takže je dobře že do toho konečně jeden z operátorů šlápl a pustil se do upgradu, snad to nabudí i ty ostatní. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 6 hodinami6 hod Tady si můžeš pohrát s mapkou kde a "jaká" 5G síť je."Reklamní sdělení" od O2 jsem neviděl, již to bylo smazáno, aby to šlo případně porovnat.A zlé dvojče :-)A zlé trojče :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.