Odesláno 16. dubna16. dub Dobrý den,kde najdu hodnoty UPLOAD pro pevný internet od Vodafonu?:Na webu totiž nejsou. Start+ - ALLinONE Compal CH7465 Plzen
Odesláno 16. dubna16. dub Řešení jedině v ceníku podle názvu služby, co je uvedená na webu 😐 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. dubna16. dub ..a když už tak nadpis "Zmizely" 😉 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. dubna16. dub Já je tam mám… Jo aha, já koukám na firemní tarify. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 17. dubna17. dub Centrum péče Hezký den, podnět k zobrazení rychlostí uploadu na této stránce předávám. Jak už tu padlo, tak rychlost downloadu i uploadu najdete například v Ceníku (aktuálně strana 37) nebo v podmínkách služby pevný internet. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 17. dubna17. dub To sice tam člověk najde, ale lidi jsou líní a třeba by si mohli i mylně myslet, že ty hodnoty pro up a down jsou shodné, tak jako například u jiných poskytovatelů. Třeba je to záměrná reklamština? Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 17. dubna17. dub Však se výše píše, že podnět k zobrazení rychlostí uploadu na této stránce předávám. Tak to snad projde, bude doplněno zákazníci budou spokojeni 🫠BTW konkurence asi taky neuvádí na první dobrou upload. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. dubna17. dub já je tam teda na první dobrou vidim 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. dubna17. dub Upload?Asi se každý díváme jinam Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.