Odesláno 26. května26. kvě Mám tam hodně "Non-correctable Errors" na Channel 25, 4096QAM, pro download, Channel 26 je bez chyb, ale v praxi to běží dobře, takže se asi dá ignorovat. Upload je na 33dBmV, až překvapivě nízké číslo výkonu (což je dobře) :)Uvidíme za pár dní, zda se něco bude restartovat, ale teď je to ok. Upraveno 26. května26. kvě uživatelem Vulva Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno středa v 08:13 5 dní Tak po komunikaci s techniky (a výměně kabelu mezi modemem a zásuvkou) jsou i ty errors v pohodě a opravené. Super stabilita, žádné restarty, modem drží 2000/400 rychlost při testování na 2.5Gbps LAN. Obecně, te nFRITZ modem je dobrej, netřeba ani bridge. IPv6 dual-stack funguje plynule, DNSSEC taky, Wireguard zvenku funguje krásně.Spokojenost. Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno čtvrtek v 14:56 3 dny už ho někdo má na rychlosti 1000/60 ?Pořád mě to laká vyskoušet . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno čtvrtek v 18:04 3 dny Autor Ho můžeš zkusit a třeba za měsíc případně žádat o výměnu na Station ne? Kdyby nevyhovoval... Nebo jsou pro pronájmy nějaké specifické podmínky? Upraveno čtvrtek v 18:05 3 dny uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 18:56 3 dny On 5/10/2025 at 7:11 AM, Vulva said:VF k tomu dává pevnou IPv4 pro firemní zákazníky?Pak by měl umět VPN (IPSec a Wireguard), rozdělit interní a guest sítě, přesměrovat porty, nastavit statické mapování IP adres v DNS, a další věci, což už vypadá, i bez bridge, docela použitelně.Bez pevne IPv4 to neumi? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno čtvrtek v 19:47 3 dny no píšou tam "můžete získat", takže by to asi šlo i bez ní 🤔 https://www.vodafone.cz/podnikatele/internet/internet-2gb/ - Red Basic+ - - Praha
Odesláno pátek v 08:41 3 dny před 13 hodinami, HKMaly napsal:Bez pevne IPv4 to neumi?Dostaneš tam (subdomena).myfritz.link adresu, která se resolvuje i na tvoji IPv6. Ale popravdě nevím, jak to otestovat, když mám statickou IPv4, přes jaký protokol to jede. Jestli někdo víte, zkusím :)// edit: asi to jede přes IPv4, aspoň to mi hlásí pak https://www.mojeip.cz/ Upraveno pátek v 08:42 3 dny uživatelem Vulva Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.