Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

když budeš trvat na tom, že chceš tarif fibre, tak ti ho zapojej, jenom se holt neukazuje ve výsledcích na vodafonním webu 😐 s ipv6 to bude nejspíš stejný

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
  • Autor

@mld VF ma na CETIN infra IPv6 s /56, ale bacha na tu verejnou IPv4. Na ICO asi bude v cene, na rodny cislo klasicky za 175 Kc/mesic, ale rozhodne to chce proverit. T-M ma na ICO u CETINu jen ten gigabit (Pevny internet XXL), coz, jak jsme probirali ve ctvrtek, je pro tebe moc. :D

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
Odesláno
3 hours ago, mld said:

r2d2: celkově ten modem žere dost, nevím jestli to při přepnutí do bridge wifi úplně odřízne. Starý technicolor v idle 5W, při vytížení linky na max cca 9W. Aktuální VF Station žere tuším v idle 11W a při vytížení 13W (někde ty data mám, tak kdyztak upřesním, někoho dalšího by to taky mohlo zajímat.). Huawei v bridge na T-M optice mi žere max 4W.

Slamb: upřímně nevím, nikdo mi to nenabídl, ani ten člověk na retenčním. Chápal jsem to tak, že když tam mají vlastní kabelovou síť, tak to nenabízí. Ale zeptat se na to můžu, samozřejmě. Jen nevím, jak to mají s IPv6...

Jo a taky protože na místě mám nefunkční STA, tak jsem tím řešil TV, v koaxu bude vždycky minimálně DVB-T. Prostě kombinace více faktorů :-)

Ten modem nemá takovou spotřebu kvůli WiFi, ale proto, že (novější) DOCSIS je z principu energeticky náročný. Potřebuje spoustu kanálů a pracuje na stále vyšších frekvencích. A čím novější DOCSIS, což je nutnost, aby byl alespoň nějak konkurenceschopný, tím bude energeticky náročnější. Je to jenom fyzika.

Každopádně těch 70 Kč měsíčně za elektřinu, nebo kolik to přesně vychází, je prostě jen součástí celkové ceny za připojení.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague