Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Je to tak,

i u nás na sídlišti má jinou nabídku dům na protější ulici jak naše ulice. Dost možná do toho lezou i faktory, že něco je ještě pod bytovými družstvy a něco už pod SVJ.

Na druhou stranu, ona i Praha je jedna větší vesnice.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Ne prosím tě, nestěhuj se sem, buď kde jsi šťastný a spokojený.

Já ten svůj dnešní příspěvek v tomto vlákně myslel pro Vdf a ne jako nějaké chlubení se co tu je za nabídku.

Když jsem v půlce května volal na Vdf, tak mi nechtěli nabídnou lepší nebo stejnou cenu za net jako u nových smluv (to stejné kautskym a technikus) , ale nabídli mi to co mi nabídli, tak jsem jim (Vdf) dnes chtěl ukázat co nabízí konkurence, tak aby se nad tím zamysleli, že to co nabízí letitým zákazníkům není bůhví co. Nic víc, nic míň v tom prosím nehledej.

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

Komáre, napsal si to pozdě, nájem zaplacen do konce měsíce a prvního jsem u tebe. Dej chladit šampíčko, oslavíme to spolu.🥂

Pro VF jsou tu dva konkurenti. Když jeden změní nějaké služby, ceny, tak druhý dva na to časem zareagují. Všichni co tu jsme víme, že psané ceny jsou jen pro toho kdo se neozve, ostatní mají ceny jiné. Když se u nás v baráku začal roztahovat růžový a já dal VF vale, tak mi paní vodafonová volala, dokonce věděla skoro na korunu přesně jakou cenu mi růžový nabídl a dala i o pár desetikorun menší cenu. A od té doby mi tu cenu po zavolání snížili už dvakrát.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Napíšu si na zvonek Technikus a tím tě zmatu.

No ale my tři výše zmiňovaní jsme si aktivně volali na Vdf ohledně zjištění nabídky na nově nabízené rychlosti uploadu, ale milý Vdf nás "odbyl" s tím, že to je pro nové zákazníky za tuto cenu a pro stávající nikoliv. A protože máme bych řekl velice solidní ceny za net, tak jsme jim na to jejich navrhované navýšení nepřistoupili, protože u mě to byla skoro půlka navíc a to mi za 100 uploadu navíc fakt nestojí. Takže se nemůže Vdf pak divit, že když se komukoliv z nás objeví na jeho adrese taková a maková nabídka, že se na ní nejspíše kývne a nebudou mít ani tu almužnu, kterou jim platíme nyní za kabel.

• Premium
  • Super
  • -
  • Praha
Odesláno

Zkusil jsem si taktez pokecat s retencnim o zvyseni uploadu.

Nabidky na IC:

• 100/100 ~190 Kc

• 400/200 ~240 Kc

• 1000/300 ~300 Kc

• ke vsem nutny pronajem modemu Vodafone Station s WiFi 6 za 100 Kc

• zaklad TV za jiz nekde zminovanych 83 Kc + 50 pronajem CA modulu

Aktualne platim za 200/30 ~220 + 50 modem + zaklad TV ~60 + 49 CA modul). Uz zde mam Vodafone Station, aktualne v pronajmu za 50 po lonske vynucene vymene Technicoloru. Je to modem s DOCSIS 3.1 v bridge modu, ale s novym tarifem by se presto musel nechat vymenit, "proste ponechat stavajici nejde". Naprosty nesmysl, mrhani mym casem jen pro to, abych zaplatil o dalsich 50 Kc mesicne vice za ficury modemu, ktere nikdy nevyuziju - protoze porad bude v bridge. Tahle arogance mi vadi. Kdyby zmineni ruzovaci nebyli laxni a meli na nabizene optice IPv6, nevahal bych ani vterinu. 249 Kc za symetrickou 250 nebo 500 nebo gigabit na rok, ONT v bridge za 0 Kc a jeste zere cca tretinu elektriky, co Vodafone Station. Verim, ze po roce by se dala cena vyjednat. Vsechny varianty nabizene retencnim jsou drazsi nez aktualni stav. Aby mi byl ponechan aspon aktualni download, jsem +100 Kc / mesic vyse. To si asi radsi necham opravit v byte STA, TV zrusim a necham zridit optiku. V baraku je CETIN.

• -
  • -
  • -
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague