Odesláno 22. května22. kvě to je tak hroznej bordel, kdyby nějakej intelektuál nevymyslel ten lite nesmysl, tak je to všechno dvakrát přehlednější 😐 ale nic to nemění na tom, že u těch nižších rychlostí to upload pořád neukazuje 😐 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 22. května22. kvě Tak to někdo odflákl, když to zobrazuje rychlost jen u náhodných tarifů.Mohli si s tím dát záležet a zobrazovat to u všeho, co vyjede po zadání adresy. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. května23. kvě Tak cituji z FBPo dnešní sms od vodafone - měníme vám tarif, navyšujeme internet, zároveň navyšujeme cenu o 100 Kč!!! Vy platíte za zboží, které nechcete a neobjednali jste si??? Těchto praktik mám již plné zuby, každý rok zkoušíte podobné akce, ČOI s tím nic nedělá, jen se snažíte co nejvíce zákazníky oškubat za služby, které těmto cenám neodpovídají! Kdy bude 100% pokrytí??? Styďte se!!!Takže s tou cenou ti nebude zase tak krásný Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 24. května24. kvě Ale nevíme tomu hlavu ani patu. Třeba nešlo jen o upload, ale o celou změnu tarifu, i download? Uvidím, zda mi něco přijde. Mám účtovací čtvrtého a retenční ceny a nějak závratně skrz upload cenu zvyšovat nechci. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.