Odesláno 21. června21. čvn když budeš trvat na tom, že chceš tarif fibre, tak ti ho zapojej, jenom se holt neukazuje ve výsledcích na vodafonním webu 😐 s ipv6 to bude nejspíš stejný - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 21. června21. čvn Autor @mld VF ma na CETIN infra IPv6 s /56, ale bacha na tu verejnou IPv4. Na ICO asi bude v cene, na rodny cislo klasicky za 175 Kc/mesic, ale rozhodne to chce proverit. T-M ma na ICO u CETINu jen ten gigabit (Pevny internet XXL), coz, jak jsme probirali ve ctvrtek, je pro tebe moc. :D - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 21. června21. čvn 3 hours ago, mld said:r2d2: celkově ten modem žere dost, nevím jestli to při přepnutí do bridge wifi úplně odřízne. Starý technicolor v idle 5W, při vytížení linky na max cca 9W. Aktuální VF Station žere tuším v idle 11W a při vytížení 13W (někde ty data mám, tak kdyztak upřesním, někoho dalšího by to taky mohlo zajímat.). Huawei v bridge na T-M optice mi žere max 4W.Slamb: upřímně nevím, nikdo mi to nenabídl, ani ten člověk na retenčním. Chápal jsem to tak, že když tam mají vlastní kabelovou síť, tak to nenabízí. Ale zeptat se na to můžu, samozřejmě. Jen nevím, jak to mají s IPv6...Jo a taky protože na místě mám nefunkční STA, tak jsem tím řešil TV, v koaxu bude vždycky minimálně DVB-T. Prostě kombinace více faktorů :-)Ten modem nemá takovou spotřebu kvůli WiFi, ale proto, že (novější) DOCSIS je z principu energeticky náročný. Potřebuje spoustu kanálů a pracuje na stále vyšších frekvencích. A čím novější DOCSIS, což je nutnost, aby byl alespoň nějak konkurenceschopný, tím bude energeticky náročnější. Je to jenom fyzika. Každopádně těch 70 Kč měsíčně za elektřinu, nebo kolik to přesně vychází, je prostě jen součástí celkové ceny za připojení. Premium - - - -
Odesláno před 14 hodinami14 hod Po dnešním telefonátu jsem se dostal z giga na sto za 199 Kč na giga na dvěstě za 210 Kč (u obou variant +100 Kč za pronájem modemu Station s Wi-Fi 6).Taková domluva nešla samozřejmě odmítnout.Pán na telefonu byl velmi příjemný a děkuji za tyto skvělé individuální nabídky. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Takže 29. dubna to nešlo a 30. června s minimálním cenovým navýšením to už jde. Já se jen směji. Co se za ty dva měsíce jako změnilo? Upraveno před 13 hodinami 13 hod uživatelem Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Poslal jsem na tam.je/forum fotku létaku konkurence, který se objevil před několika dny v domě.A ono to vyšlo 😁 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Tak to abych začal sledovat nástěnky u nás v baráku, když to takhle nese ovoce :-)Já argumentoval nabídkou u konkurence na volání a bylo mi nabídnuto sdělení OKU a hezký den :-D Evidentně jsem na špatném listu oproti vám. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod no pokud sis ten oku nezobrazil sám, tak je jasný, že bude to vyjednávání horší, dyť se to tady řeší pořád 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Ale proč je to v něčem jiné? Obojí postup přeci směřuje k tomu stejnému, snížit cenu za paušál.Nebo snad po zobrazení OKU se spustí nějaký důmyslný aparát, kdy se protistraně odemknou náhle tajné funkce? A při sdělení výhodnější nabídky bez zobrazení OKU tomu tak není? Obojí přeci směřuje k tomu, že někdo chce odejít.A když se zobrazí OKU u čísel pod správou, tak komu se ozvou, tomu se zobrazeným OKU a nebo správci čísel? Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod zobrazení oku je jasnej signál, že odcházíš, proto je třeba situaci řešit s nejvyšší prioritou 🤔 dokud si oku nezobrazíš, je to jenom takový blábolení do vzduchukomu se ozvou, to netušim, ale řek bych, že asi správci čísel, když je správce 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.