Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Jestli ta výpověď není moc drastická.

Nejeden člověk na to doplatil a pak psal zde, že služby byly ukončeny a nabídka žádná nepřišla.

To zobrazení OKU stačí, eventuálně i leckdy stačí zavolat na linku, že zvažuji... a někdy přepojí rovnou na konzultaci.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

@TechnikusTak to už záleží na každém - já osobně bych do tohoto kolečka nikdy nešel bez toho, že jsem připraven tu výpověď opravdu podat a mám reálné alternativy.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
V 5. 5. 2025 v 20:10, Komár napsal:

Takže @Technikusnabídka za 365,- (skoro dvakrát tolik navýšení) a @kautskymnabídka za 300,- (bez navýšení ceny) při změně z 1000/100 na 1000/200. Ještě by se mohl zeptat někdo další :-)

Asi tam zítra zavolám, ať je další srovnání :-)

Včera jsem to nestihl, tak jsem volal dnes a borec na lince mi jen odpověděl, že mi může nabídnout 1000/200 za 599,- a že těch 299,- je jen pro nové klienty. A ohledně čarování s cenou ohledně zvednutí uploadu na 200 jako se stávajícím klientem se se mnou ani nebavil, tedy jsme se rozloučili. Tak jsem dopadl jako sedláci u Chlumce. Můžu to ještě zkusit třeba se zobrazením OKU a případným voláním od Vdf co se děje a zkusit dotaz zda jde něco udělat s cenou za 1000/200 a 2000/400 s utěrkou na Fritzovi :-D

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
Odesláno

Ještě se mi nestalo abych se domluvil s prvním borcem na lince, vždy až to další spojení a většinou to byla borkyně. Mám pocit, že ten první se kterým mluvíš ti může slevnit 10% další 20% atd až se popropojuješ k šéfovi slev a tam se dohodnete.

A na Fritze utěrku určitě ne. Co by na to řekla nějaká návšteva?

EDIT. není to náhodou tak, že už borec na lince viděl, že si u Vodafone zabalil TV a šel jinam? Kdyby si nikam nešel tak by si tu slevu na net dostal😛

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

On se ale se mnou ani nechtěl o tomhle bavit, prostě rázně řekl jen pro nové za 299,- a nebo pro mě za 599,- jako stávajícího, což mě fakt v duchu pobavilo. A ještě mi řekl, že to je na 6 měsíců, tak jsem jej poopravil, že těch 299,- je na 12 měsíců. Když to nejde, tak to nejde. Může to třeba jít jinde.

• Premium
  • Super
  • Praha
Odesláno

Nemůžeš soudit podle jedno telefonisty. Vidíš i zde na foru, že zástupci VF ti tady napíšou nějakou informaci kterou ti na lince zas vyvrátí a obráceně. Tak si mu měl říct, že chceš výpověd a i novou smlouvu. Nebo jak to mají ohlídaný? Dřív ti nechtěli dát novou smlouvu na stejnou adresu i když si to napsal na jiného člena rodiny. Dnes to jde?

A ta sleva pro nového i stávajícího se tu už taky řešila a psalo se tam, že jí dostane i stávající.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

No proto jsem napsal, že jsme se rozloučili. Já jim přeci nebudu školit zaměstnance a ztrácet s tím svůj čas. To si raději budu s tebou psát :-D Zkusím to s OKU a pak se uvidí. A když ani tam to nepůjde nějak vyčarovat, tak díky matce všech měst mám z čeho vybírat na své adrese. Už mi tu bylo psáno, že pokud mám možnost optiky, tak jsem už dávno měl přejít.

A do toho už přes hodinu si píšu s Evou od O2, to je taky porod. Mám z toho už guilty pleasure a začalo mě to bavit, ale nikam jsem se nedostal. Třikrát voláno na operátora O2 a vždy mě to utne. Řeším ještě reklamaci vyúčtování u netu mamky, už druhou po sobě, tam je to fakt čanda buráků jako. Zlatý prciny a Vodafone :-)

Upraveno uživatelem Komár

• Premium
  • Super
  • Praha
Odesláno

OKU jedine, pak napis..

na normalni lince , nikdy nic nedopadlo

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

@Komár Pokud je to u Vás optika CETIN, tak můžete vybírat ze spousty poskytovatelů - to je velká výhoda.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Moc nechápu cenu u 2000/400, která je 2x vyšší než 1000/300. Navíc tam chybí u modemu bridge režim. Ale ten posun z 1000/100 na 1000/300 je hodně fajn, navíc by mělo stačit jen na straně VF změnit nastavení modemu, ne?

• Premium Profi
  • Premium 5G
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • localhost

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague