Odesláno úterý v 10:08 3 dny Jestli ta výpověď není moc drastická. Nejeden člověk na to doplatil a pak psal zde, že služby byly ukončeny a nabídka žádná nepřišla. To zobrazení OKU stačí, eventuálně i leckdy stačí zavolat na linku, že zvažuji... a někdy přepojí rovnou na konzultaci. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno úterý v 10:11 3 dny @TechnikusTak to už záleží na každém - já osobně bych do tohoto kolečka nikdy nešel bez toho, že jsem připraven tu výpověď opravdu podat a mám reálné alternativy. Premium - - - -
Odesláno středa v 15:28 2 dny V 5. 5. 2025 v 20:10, Komár napsal:Takže @Technikusnabídka za 365,- (skoro dvakrát tolik navýšení) a @kautskymnabídka za 300,- (bez navýšení ceny) při změně z 1000/100 na 1000/200. Ještě by se mohl zeptat někdo další :-)Asi tam zítra zavolám, ať je další srovnání :-)Včera jsem to nestihl, tak jsem volal dnes a borec na lince mi jen odpověděl, že mi může nabídnout 1000/200 za 599,- a že těch 299,- je jen pro nové klienty. A ohledně čarování s cenou ohledně zvednutí uploadu na 200 jako se stávajícím klientem se se mnou ani nebavil, tedy jsme se rozloučili. Tak jsem dopadl jako sedláci u Chlumce. Můžu to ještě zkusit třeba se zobrazením OKU a případným voláním od Vdf co se děje a zkusit dotaz zda jde něco udělat s cenou za 1000/200 a 2000/400 s utěrkou na Fritzovi :-D Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno středa v 15:40 2 dny Ještě se mi nestalo abych se domluvil s prvním borcem na lince, vždy až to další spojení a většinou to byla borkyně. Mám pocit, že ten první se kterým mluvíš ti může slevnit 10% další 20% atd až se popropojuješ k šéfovi slev a tam se dohodnete.A na Fritze utěrku určitě ne. Co by na to řekla nějaká návšteva?EDIT. není to náhodou tak, že už borec na lince viděl, že si u Vodafone zabalil TV a šel jinam? Kdyby si nikam nešel tak by si tu slevu na net dostal😛 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 15:43 2 dny On se ale se mnou ani nechtěl o tomhle bavit, prostě rázně řekl jen pro nové za 299,- a nebo pro mě za 599,- jako stávajícího, což mě fakt v duchu pobavilo. A ještě mi řekl, že to je na 6 měsíců, tak jsem jej poopravil, že těch 299,- je na 12 měsíců. Když to nejde, tak to nejde. Může to třeba jít jinde. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno středa v 15:55 2 dny Nemůžeš soudit podle jedno telefonisty. Vidíš i zde na foru, že zástupci VF ti tady napíšou nějakou informaci kterou ti na lince zas vyvrátí a obráceně. Tak si mu měl říct, že chceš výpověd a i novou smlouvu. Nebo jak to mají ohlídaný? Dřív ti nechtěli dát novou smlouvu na stejnou adresu i když si to napsal na jiného člena rodiny. Dnes to jde?A ta sleva pro nového i stávajícího se tu už taky řešila a psalo se tam, že jí dostane i stávající. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 16:02 2 dny No proto jsem napsal, že jsme se rozloučili. Já jim přeci nebudu školit zaměstnance a ztrácet s tím svůj čas. To si raději budu s tebou psát :-D Zkusím to s OKU a pak se uvidí. A když ani tam to nepůjde nějak vyčarovat, tak díky matce všech měst mám z čeho vybírat na své adrese. Už mi tu bylo psáno, že pokud mám možnost optiky, tak jsem už dávno měl přejít.A do toho už přes hodinu si píšu s Evou od O2, to je taky porod. Mám z toho už guilty pleasure a začalo mě to bavit, ale nikam jsem se nedostal. Třikrát voláno na operátora O2 a vždy mě to utne. Řeším ještě reklamaci vyúčtování u netu mamky, už druhou po sobě, tam je to fakt čanda buráků jako. Zlatý prciny a Vodafone :-) Upraveno středa v 16:07 2 dny uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno středa v 17:19 2 dny OKU jedine, pak napis..na normalni lince , nikdy nic nedopadlo Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno středa v 17:27 2 dny @Komár Pokud je to u Vás optika CETIN, tak můžete vybírat ze spousty poskytovatelů - to je velká výhoda. Premium - - - -
Odesláno čtvrtek v 12:53 1 den Moc nechápu cenu u 2000/400, která je 2x vyšší než 1000/300. Navíc tam chybí u modemu bridge režim. Ale ten posun z 1000/100 na 1000/300 je hodně fajn, navíc by mělo stačit jen na straně VF změnit nastavení modemu, ne? Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.