Odesláno 4. dubna 2025 1 rok Ahoj. Jde u vdf tv na televizi Samsung změnit pořadí kanálů? Ať hledám jak hledám tak to nemůžu najít. Děkuji Start Basic Základní, ALLinONE Vodafone Gigacube Uhersky Brod
Odesláno 5. dubna 2025 1 rok Zdravím, citace ze stránky https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/aplikace-vodafonetv-chytre-tv/Možnost řazení programů v aplikaci není dostupná, aktuální pořadí kanálů zjistíte na této stránce.Takže odpověď je, že nikoliv. Nevím, zda na nějaké platformě už není řazení dostupné, ale spíše ne. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. dubna 2025 1 rok Řešení Mě to kdysi šlo na mobilu ( Android ), hrál jsem si s tím cca 45min s naivní myšlenkou, že se v rámci mého účtu přepíše do webové verze, kde to nešlo.Jak to asi dopadlo, tušíte všichni. :( Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 7. dubna 2025 1 rok Centrum péče Veškeré informace k možnosti řazení kanálů najdete na https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/razeni-kanalu-vodafone-tv/. Možnost vlastního řazení kanálů je dostupná pro základní a prémiový set-top box, pro Vodafone TV 3 box, Vodafone TV Play a pro mobilní aplikaci Vodafone TV. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 7. dubna 2025 1 rok udělat jednoduchý rozhraní v zákaznickym účtu, jako to mají všude jinde, by asi bylo složitý 😐teď mě tak napadá... 🤔 když bych si to pořadí změnil třeba v tom androidu - změní se to podle toho i na všech ostatních zařízeních, nebo se to musí nastavovat úplně všude zvlášť? 😮a když používám jenom televizi, např. samsung, a prohlížeč na kompu, tak mám vlastně s řazením smůlu úplně kompletně totální 😮 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 7. dubna 2025 1 rok Centrum péče @Slamb Vysvětlení, jak to je s řazením v každém zařízení, je hned druhý bod na té stránce:Vlastní řazení je vždy unikátní pro každé zařízení (nastavení platí pro to zařízení, ve kterém změny provedete). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 7. dubna 2025 1 rok Pak se ale nabízí otázka jestli uživatelské profily nejsou zbytečný luxus...?Já se nemůžu ubránit pocitu, že někdo dostane nápad, tak ho tam začne programovat a najednou ho to přestane bavit a nechá toho v polovině. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 7. dubna 2025 1 rok A taky nechápu proč to není sjednocené. Proč si na premiovém boxu můžu i skrýt stanice a na VTV3 už to nejde. Jaký je k tomu jiný důvod než to, že se to dělá proti logice a funkčnosti? Před pár měsíci se měnil vzhled EPG a neopravilo se nic. Pořád musím jen odhadovat kdy který program začíná. Ach jo. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 8. dubna 2025 1 rok Zase kdyby VTV byla dokonalá, tak by tu na fóru byla docela nuda 😂 Upraveno 8. dubna 2025 1 rok uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 8. dubna 2025 1 rok Beru to jako vtip, já bych rád aby VTV byla dokonalá když za ní platím. A pak zde na foru budeme číst jen ty hezký věci a pochvaly.Nedopečený chleba nebo nedovařený oběd reklamuji nebo pak vrátím a najdu si jinýho kuchaře. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.