Posted April 4Apr 4 Ahoj. Jde u vdf tv na televizi Samsung změnit pořadí kanálů? Ať hledám jak hledám tak to nemůžu najít. Děkuji Start Basic Základní, ALLinONE Vodafone Gigacube Uhersky Brod
April 5Apr 5 Zdravím, citace ze stránky https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/aplikace-vodafonetv-chytre-tv/Možnost řazení programů v aplikaci není dostupná, aktuální pořadí kanálů zjistíte na této stránce.Takže odpověď je, že nikoliv. Nevím, zda na nějaké platformě už není řazení dostupné, ale spíše ne. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
April 5Apr 5 Solution Mě to kdysi šlo na mobilu ( Android ), hrál jsem si s tím cca 45min s naivní myšlenkou, že se v rámci mého účtu přepíše do webové verze, kde to nešlo.Jak to asi dopadlo, tušíte všichni. :( Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
April 7Apr 7 Care Centre Veškeré informace k možnosti řazení kanálů najdete na https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/razeni-kanalu-vodafone-tv/. Možnost vlastního řazení kanálů je dostupná pro základní a prémiový set-top box, pro Vodafone TV 3 box, Vodafone TV Play a pro mobilní aplikaci Vodafone TV. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
April 7Apr 7 udělat jednoduchý rozhraní v zákaznickym účtu, jako to mají všude jinde, by asi bylo složitý 😐teď mě tak napadá... 🤔 když bych si to pořadí změnil třeba v tom androidu - změní se to podle toho i na všech ostatních zařízeních, nebo se to musí nastavovat úplně všude zvlášť? 😮a když používám jenom televizi, např. samsung, a prohlížeč na kompu, tak mám vlastně s řazením smůlu úplně kompletně totální 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
April 7Apr 7 Care Centre @Slamb Vysvětlení, jak to je s řazením v každém zařízení, je hned druhý bod na té stránce:Vlastní řazení je vždy unikátní pro každé zařízení (nastavení platí pro to zařízení, ve kterém změny provedete). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
April 7Apr 7 Pak se ale nabízí otázka jestli uživatelské profily nejsou zbytečný luxus...?Já se nemůžu ubránit pocitu, že někdo dostane nápad, tak ho tam začne programovat a najednou ho to přestane bavit a nechá toho v polovině. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
April 7Apr 7 A taky nechápu proč to není sjednocené. Proč si na premiovém boxu můžu i skrýt stanice a na VTV3 už to nejde. Jaký je k tomu jiný důvod než to, že se to dělá proti logice a funkčnosti? Před pár měsíci se měnil vzhled EPG a neopravilo se nic. Pořád musím jen odhadovat kdy který program začíná. Ach jo. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
April 8Apr 8 Zase kdyby VTV byla dokonalá, tak by tu na fóru byla docela nuda 😂 Edited April 8Apr 8 by Sparrow Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
April 8Apr 8 Beru to jako vtip, já bych rád aby VTV byla dokonalá když za ní platím. A pak zde na foru budeme číst jen ty hezký věci a pochvaly.Nedopečený chleba nebo nedovařený oběd reklamuji nebo pak vrátím a najdu si jinýho kuchaře. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice