Odesláno 16. května16. kvě Ano, nevím a proto se ptám, tak jaké bláboly myslíš? Tak mi to vysvětlíš ty? Předem děkuji. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 16. května16. kvě před 3 hodinami, dad18 napsal:To znamená jak? Bez koaxu, kde jsou všechny stanice a šlo by to vše jen přes net? No tak to by ta minimální rychlost co dávají když máš od nich je tv určitě neutáhla. Chvíli jsem ten box co je jen na net měl a musel jsem ho vrátit jak se to furt sekalo.Tak by tu rychlost navýšili, měli by po zrušeném DVB-C víc místa. I když kabel mám, tak ho vůbec nepoužívám, všechny televize mám přes ip, koax se u mě už přežil a vůbec mi nechybí 🙂Btw - nejsem si úplně jistý, ale mám pocit, že v kabelových boxech už dneska jsou některé kanály, které v koaxu nejsou a jede to jen přes ip. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 16. května16. kvě Takže koax do toho setoboxu nemáš a jedeš čistě jen přes internet? Já mám do boxu koax a přes něj 161 stanic a 8 stanic přes net. Takže když vypadne net, můžu koukat na bednu. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 16. května16. kvě když vypadne net... 🤔 pevnej internet by snad vypadávat neměl, ale jestli někdo kouká na tv přes mobilní net, tak tam se asi můžou dít různý věci 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 16. května16. kvě před 12 minutami, dad18 napsal:Takže koax do toho setoboxu nemáš a jedeš čistě jen přes internet? Já mám do boxu koax a přes něj 161 stanic a 8 stanic přes net. Takže když vypadne net, můžu koukat na bednu.Vzhledem k tomu, že internet a dvb-c mi sem leze stejným koaxem, tak se případné výpadky prakticky překrývají, protože většina poruch je způsobena výpadkem napájení někde na trase. Navíc je to stejně fuk, týden ten výpadek trvat nebude a prostě se kouknu až to půjde ze zpětného zhlédnutí a nebo kdybych fakt moc chtěl se dívat hned, tak se kouknu přes 5G.před 13 minutami, Slamb napsal:když vypadne net... 🤔 pevnej internet by snad vypadávat neměl, ale jestli někdo kouká na tv přes mobilní net, tak tam se asi můžou dít různý věci 🤔@Slamb Mám i místa připojený přes fixní 5G a naprosto v klidu se s tím dá žít. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 16. května16. kvě tak myslel sem spíš někde na samotě u lesa, kde to pokrytí nemusí bejt úplně ideální 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 16. května16. kvě I na chatě mám 5G 🙂 Jen ten les tam od kůrovcové kalamity chybí 🤷🏻♂️ Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 17. května17. kvě _Spíš naopak, ne? 😉 V IPTV nejsou 4K programy a také Starhouse byl pro mě zvláštní hybridní portál. :-) Upraveno 17. května17. kvě uživatelem Michal Kourek Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 17. května17. kvě On 5/16/2025 at 2:44 PM, Slamb said:hlavně ať se tady nestrhne nějakej offtopic, žádný dvb-c se zatim neruší a některý další firmy s 3ready dvb-c taky používají, např. v maďarsku https://www.3ss.tv/news/one-hungary-sustainable-stb-upgrade-legacy-sagemcom-3ss-collaboration 🤔nebo teda nevim, jestli používají, ale minimálně set-top box, co používají, tak umožňuje i dvb-c 🤔Z článku:The new service breathes life into devices more than a decade old...Technology: LightningJS for responsive, modern UI on resource-constrained devicesCross-platform: Single codebase supports both STBs and smart TVs10+ let starý STB, jehož základem je 2 jádrový ARM na 1.5GHz s 2GB RAM a na tom všem uživatelské rozhraní v JavaScriptu (jako PWA).Tak to bude teda určitě radost používat. Premium - - - -
Odesláno 17. května17. kvě Před hodinou, Michal Kourek napsal:Spíš naopak, ne? 😉 V IPTV nejsou 4K programy a také Starhouse byl pro mě zvláštní hybridní portál. :-)4K programy ve VTV aplikaci pro Apple TV jsou, předpokládám, že stejně jsou i v ostatních aplikacích v kategorii televizor 🤷🏻♂️ Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.