February 13, 20251 yr Dobrý den, mám balíček HBO a HBO MAX. Bohužel verze standard v HD kvalitě. Není žádná možnost na upgrade PREMIUM bez toho aniž bych musel platit členství celé znovu?
February 13, 20251 yr Dobrý den, pokud není novější informace od Vodafone, než tato viz link https://www.techforum.cz/topic/62651-přechod-z-hbo-max-na-max/#findComment-471474 tak pak to nelze změnit v rámci balíčku od VDF. Jedině si to extra platit, jako já si nyní třeba platím Voyo. - - - Vodafone Ultra Hub 7 Neomezený Super a Internet Ultra+ Praha
February 13, 20251 yr Care Centre @MiroslavHezký den, Miroslave, přes Vodafone TV aktuálně nabízíme jen jednu variantu Maxu, a to je Standard. Kdyby se na tom něco změnilo, určitě to najdete například na našem webu. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
February 13, 20251 yr Psal jsem přímo do MAXu, že by to chtělo balíček na doplacení UHD. Podle mě musejí přicházet o peníze. Já bych si osobně doplatil, jako doplácím sport v Maxu. Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Zlín
February 14, 20251 yr Takovou variantu HBO nenabízí. Přes operátory jen verzi Standard. A bohužel ani nenabízí doplatit si vyšší verzi. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
February 14, 20251 yr @Marek-26Jasné, podle mě marketingově špatně. Lidí, co by si doplatilo UHD bude zcela jistě více než těch, co si zaplatí znovu celý tarif UHD a operátorův Full HD tarif hodí do koše. Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Zlín