Odesláno středa v 07:09 1 den Tak je potřeba říct narovinu, že omezeni jsme byli jen na přístrojích Samsung (možná nějaké další) a to snad jen na těch přístrojích, co měli po aktualizaci na Android 15. Na Android tabletu jiné značky s Androidem 14 mi to jelo v pořádku.Stejně tak byla po celou dobu funkční webová samoobsluha. Takže kdo chtěl, našel si dočasně jinou cestu. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno středa v 07:59 1 den Centrum péče Pěkný den, včera v odpoledních hodinách jsme nasadili novou verzi aplikace 5.27.6, která by měla potíže se spodním menu odstranit. Již by to tedy mělo být v pořádku. Případně zkuste aplikaci odinstalovat a do telefonu si nainstalovat novou verzi. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno středa v 14:21 1 den Tak jednou až 2x měsíčně (trvá už minimálně poslední rok) aplikace Můj Vodafone na Androidu zapomene přihlášení.Normálně se přihlásím otiskem prstu.Při problému řekne cosi jako "emailem se nepodařilo přihlásit" a musím zadávat heslo - což je velice otravné, protože heslo mám velmi dlouhé a "bezpečné".Pak to zase +- měsíc funguje na otisk. - - - - Praha
Odesláno středa v 15:28 1 den @tom421 Ano potvrzuji, také s tím mám opakovaně stejný problém, nejhorší je, že ta chybová hláška je zavádějící a uživatel se nedozví co má vlastně dělat, bylo by dobrý aby to Vodafone konečně nějak vyřešil.Jinak já mám přihlašovací údaje uložené v telefonu, takže stačí pak kliknout do prázdného polička, údaje se automaticky sami doplní a já to jen potvrdím a jsem znovu přihlášený. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno středa v 18:49 1 den Dobrý den,poslal jsem ženě pozvánku, ale zasekne se jí aplikace při při zadání telefonního čísla. Klikne na tlačítko a nic se neděje. Čekali jsme i minutu. Super Super - - Praha 10 - Záběhlice
Odesláno středa v 20:13 1 den Zdá se, že je nyní nějaká odstávka. Kliknu uvnitř aplikace třeba na Nabídky nebo Zprávy z Vodafone a dostanu informaci, že je to dočasně nedostupné. Edit 26.6. v 5:25. Už Můj Vodafone zdá se jede. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Centrum péče @tom421 @tomus Vylepšení biometriky připravujeme, odhadem do 3 měsíců.@lukas.masopust Doporučuji registraci / přijetí pozvánky dokončit v prohlížeči ve webové samoobsluze, zkuste :) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.