Odesláno 22. ledna22. led Zdravím, za jak cca dlouho mi dojde router? Dnes mi byl pán zapojovat internet, mám k tomu objednaný router přes vodafone ale stále nikde. Basic DSL - - Zyxel DX3300-T0, Zyxel VMG8623-T50B Slušovice
Odesláno 23. ledna23. led @asfckwco to znamená "byl pán zapojovat internet"? Ptám se proto, protože technici, pokud je potřeba, nosí modemy s sebou a předávají je klientům. Jestli někdo jen připravoval kabely nebo optiku, čeká se nejspíš na zprovoznění linky. Pokud jse o xDSL technologii, tam nevím přesně, jak to probíhá. Upraveno 23. ledna23. led uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 23. ledna23. led Centrum péče @asfckwPěkné dopoledne, spojte se prosím se zákaznickou linkou 800 77 00 77, aby zkontrolovali objednávku pro dodání modemu. Díky za spolupráci 🙂 Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 25. ledna25. led @Veronika - Vodafonepan se pta na router, ne na modem... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 25. ledna25. led @Ivo2003ano dodává https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-fibre/comtrend-wr-5804/ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.