Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor To vyzera, ze je zapnuta SuperWLAN, teda "optimalizacia" WiFi.. tu zapina VF, preto sa neda v nastaveniach nic zmenit. Skus napisat do VF CZ, ci to vedia vypnut (VF DE to vie vypnut na poziadanie alebo vo webovej samoobsluhe, standardne je to zapnute).Tieto nastavenia sa daju zmenit? Super - Základní - Bratislava
Odesláno před 7 hodinami7 hod Nevím, jestli "SuperLAN" je zapnutá, ale když jsem volal na technické oddělení, technik věděl kulové. Na možnost vlastního jsem se ptal a řekl, že spíš ne. Ten printscreen odpovídá víceméně tomu českému rozhraní. Ale víc k nastavení wifi, které nejde nastavit a o kterém jsem mluvil, je pod záložkou "Nastavení wifi". Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod ja bych rekl, ze to chce cas, casem snad udelaji nove fw a tam to bude snad opraveno Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno před 17 minutami17 min V 6. 1. 2025 v 8:16, Ivo2003 napsal:Tady jde vidět ta výhoda pronájmu, příjde nové zařízení, tak jde snadno upgradovat na nové a často zdarma.Pokud by slo konfigurovat dalo by se s tim souhlasit...V 6. 1. 2025 v 8:09, Technikus napsal:Jedni hledají za každou cenu zrušení pronájmu, nechtějí platit ani korunu za pronájem a pak je tu proti tomu skupina lidí, co hledají a objevují kdejaké novinky, viz výše např modem s Wi-Fi 7.Nekteri by se i smirili ale vyse... - - - CI O-va
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.