Odesláno před 12 hodinami12 hod V 1. 11. 2025 v 15:00, kautskym napsal:Ale na prima + je i zive a zpetne prehrani mozne🙂@kautskym No jako jo, ale to skřípe tak, že je to slyšet až sem 😊@dad18 Tak to je... Před pár dny jsem aktivoval ten voucher na Prima+ na tři měsíce a podle ohlasů z okolí to patrně vypadá na přechod na VTV+, asi to tak mělo být 🤷♂️ Upraveno před 12 hodinami 12 hod uživatelem CableG Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 12 hodinami12 hod @CableG já jsem s Prima + spokojen Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 10 hodinami10 hod @kautskym já jsem Apple pozitivní a kdybych hledal příklad někoho, kdo na téhle platformě zvoral na co sáhnul, tak bych asi vybral aplikace Prima+ 🙂 Aplikace pro iPad příšerná, do Apple TV se to dostane jen přes AirPlay - no prostě katastrofa. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 10 hodinami10 hod Na apple to opravdu nefunguje Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 10 hodinami10 hod @CableG Nevím co znamená - Tak to je. Ale koukám, že máš AllinONE to bude asi znamenat celej ten programovej balík, ne? Takže máš v ceně i Prima+, ne? No a tu já nemám, protože mám jen základní nabídku a ve vyúčtování mám jen Vodafone TV a celou tu dobu (o které jsem myslel že je už za náma😀)Jsem řešil pomoc těm co NEMAJÍ prima+. Jestli jsem tady už jedinej jen já tak pardon za moje příspěvky pro mě... 😉 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.