Odesláno 2. března 2024 1 rok Často si říkám jaká je to nespravedlnost, že VTV nefunguje v macOS, tak jsem si vzal notebook, Windows 11, Edge a co nevidím? Chyba WV1862. Jsem rád, že je přístup Vodafone ke všem platformám stejný 🙂 Prostě to nechodí nikde a basta... Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 2. března 2024 1 rok @CableG Jaké jsou minimální parametry pro sledování Vodafone TV v prohlížeči? Abyste mohli sledovat Vodafone TV v internetovém prohlížeči, je potřeba, aby váš počítač splňoval všechny níže uvedené parametry: Podporované internetové prohlížeče (v aktuálních verzích): Google Chrome, Firefox, Edge (v prohlížeči Edge je třeba v Nastavení - Systém vypnout hardwarovou akceleraci). Podporované operační systémy: Windows 8.1 a novější (jiné operační systémy, jako je třeba MacOS, aktuálně nepodporujeme). Minimální rychlost připojení: alespoň 3 Mb/s. Způsob připojení monitoru: Připojený monitor musí podporovat ochranu přehrávaného obsahu technologií HDCP. Z toho důvodu nebude přehrávání funkční, pokud využíváte analogová rozhraní VGA nebo DVI-A. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 2. března 2024 1 rok Nepomohlo. Ale i kdyby - to přece nikdo nemůže myslet vážně. Funguje všechno na co jen pomyslím, jen VTV ne. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 2. března 2024 1 rok a co to ukazuje za chybu? Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 2. března 2024 1 rok Edge (v prohlížeči Edge je třeba v Nastavení - Systém vypnout hardwarovou akceleraci). - není pravda, jede i s ní. - - - CA modul OVA
Odesláno 2. března 2024 1 rok @cvancarapíší to ofiko na webu https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-prohlizec/ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 2. března 2024 1 rok Ovšem prakticky je to jedno - ať už akceleraci zakážu nebo nechám povolenou, tak jediné, na co se můžu dívat, je hlášení o chybě WV1862. Jako fakt mě nenapadá další služba tohoto typu, která by měla pořád takovou hromadu záhadných problémů. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 2. března 2024 1 rok @CableGneco podobného se řešilo zde https://www.techforum.cz/topic/62002-vodafone-tv-ve-webovém-prohlížeči/page/12/ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 2. března 2024 1 rok @kautskymjojo, to mi Google našel a dokonce jsem tam sám přispíval v tom smyslu, že byť používám non-VF DNS, tak jsem nikdy chybu WV1862 neviděl. No a stačilo si pustit Windows a je to tady, už ji mám 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.