Odesláno před 11 hodinami11 hod Upřímně, to netuším, jaké jsou aktuálně podmínky (kromě toho, že je to jen pro firemní zákazníky, z důvodu nedostatku zařízení). Ve mě už umřel geek, jsem teď v kategorii BFU a preferuji AllInOne řešení, které jednou nastavím a funguje, protože nepotřebuji nic speciálního, jen aby to fungovalo pro práci (takže si nemůžu dovolit si s tím moc hrát) i zábavu. Aktuálně mám doma UltraHub, ale i předchozí TG6442 prakticky s defaultním nastavením mi stačil. Sice si chrochtám nad lepší latencí, když ji měřím, ale reálně mi to v CSku proti kidům s lepšími reakcemi a všem s lepším skillem stejně nepomůže. Jediné, čeho se asi nebudu chtít za 240Kč ročně navíc vzdát, je lepší pokrytí WiFi. I na DS-lite jsem si zvykl a zjistil jsem, že věci, které jsem ještě relativně nedávno občas využíval, teď už neřeším. A domácí server už si taky jen tak s možnostmi typu VPS, Cloudem atp. dělat nebudu.S nostalgií vzpomínám na doby, kdy jsem si platil 2-3 konektivity, měl pevné IP, vlastní úložiště, herní servery... a spoustu času být dost aktivní tester Windows, MIUI, UPC zařízení a systémů... kde jsem na to jen bral čas. Tak jsem si tu pobrečel, jak jsem starý a na nic nemám čas. Tak já zas jdu. 😁 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 10 hodinami10 hod @Marek-26Opravdu FRITZ jen pro firemní zákazníky? Tak to já opět ostrouhám. 😆 - - - - -
Odesláno před 3 hodinami3 hod Ne FRITZ je pro všechny. Ty podmínky jsou pro Arris CM3500 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 2 hodinami2 hod Jo, tak na lince mi právě řekli, že FRITZe dávají z důvodu nedostatku zařízení pouze ke 2 Gb tarifu. - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.