Odesláno 22. září 2024 1 rok jak nastavit funkci WOL pro NAS na modemu Compal CH7465 černý? přes wifi funguje, přes net vůbec Basic Basic Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno 22. září 2024 1 rok Tou wifi myslíte LAN a net je WAN? Já to v minulosti vyřešil s VPN. - Super+ - - Praha 7
Odesláno 22. září 2024 1 rok Autor díky za reakci,já se strašně omlouvám, ale pro mě je tohle španělská vesnice- dokážu NAS probudit androidem pokud sem doma na wifi, a chtěl bych to i přes mobilní data Basic Basic Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno 22. září 2024 1 rok Úplně dole na stránce - poslední odstavec: https://wol.vanis.cz Přes internet jsem to nikdy nezkoušel, většinou jen v rámci lokální sítě nebo probuzení připojením na server / router a z něj vyslání požadavku na WoL. - Super - - Plzeň
Odesláno 22. září 2024 1 rok Jak bylo napsáno výše - VPN. Modem do režimu bridge s veřejnou IPv4, na vlastním routeru spustit VPN server a v mobilu pak VPN klienta a pomocí WoL zapínat NAS dle potřeby. Bez VPN bylo tuším potřeba v routeru směrovat nějaké porty (snad 5 nebo 7, kdysi jsem to používal), ale s VPN je to o poznání snadnější. - - - - -
Odesláno 22. září 2024 1 rok Snadnější a hlavně bezpečnější. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 25. září 2024 1 rok Centrum péče Řešili jsme také na Facebooku, proto přidávám odpověď i sem 🙂 WakeOnLan nemáme na modemech zvenčí propustný kvůli bezpečnostním rizikům. Od kolegů tu máme jedno možné řešení - pokud chcete WOL využít, je ideální připojit se zvenčí na zařízení v interní síti a „magic packet“ na probuzení odeslat. Nebo je pak další možností to, že modem Compal přepnete do režimu bridge, za něj zapojíte vlastní router, který tuto funkci bude podporovat a využijete to takto. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.