Odesláno 9. září 2024 9. zář Ahoj, vysvětlí mi, prosím, někdo kompetentní, jak mám v televizní aplikaci zapauzovat pořad? V normálních aplikacích se to dělá prostředním tlačítkem na ovladači. Ale Vodafone TV aplikace je speciální v mnoha ohledech, bohužel i v tomto. Zde se mi otevře nějaká nabídka, po které jsem netoužil. Díky - - - - Praha
Odesláno 9. září 2024 9. zář Také mě to štve, u Chromecastu zmáčknu dvakrát tlačítko OK a vykopne mě to úplně ven z přehrávání, namísto toho aby se pořád zapauzoval, tak jako to dělají jiné aplikace, naštěstí lze Chromecast díky HDMI-CEC ovládat i ovladačem od televizoru, který má i extra tlačítka pro přehrávač, takže jsou tam tlačítka play a pauza pomocí kterých lze pořad pauznout a zase spustit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. září 2024 9. zář O jakém systému je řeč? Na takovém OS Tizen na Samsung TV s dálkovým ovladačem stačí zvolit play/pause Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 9. září 2024 9. zář Já na to taky nepřišel. Byl to poslední den, kdy jsem Vodafone TV kdy pustil. Další den jsem měl nainstalovanou Poda TV 😉 VFTV je psychopatická aplikace vytvořená psychopaty kdesi v EU. Čech by tohle nevymyslel, jsem ajťák a mám se zahraničím své zkušenosti. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno 9. září 2024 9. zář Autor před 2 hodinami, Technikus napsal: O jakém systému je řeč? Na takovém OS Tizen na Samsung TV s dálkovým ovladačem stačí zvolit play/pause Jde o Android TV, kde ne každý ovladač má právě to pause tlačítko. Každá jiná aplikace tomu rozumí, bohužel Vodafone ne. Tak mě právě zajímalo, jestli existuje nějaká jiná možnost pauzování. - - - - Praha
Odesláno 20. září 2024 20. zář vodafone TV ovládám z mobilu přes chromecast a tam to pauznout jde jednoduše Super 500 Mb/s - Komfort Compal CH7465LG, CA modul Ostrava
Odesláno 20. září 2024 20. zář V 9. 9. 2024 v 17:53, bnone napsal: Já na to taky nepřišel. Byl to poslední den, kdy jsem Vodafone TV kdy pustil. Další den jsem měl nainstalovanou Poda TV 😉 VFTV je psychopatická aplikace vytvořená psychopaty kdesi v EU. Čech by tohle nevymyslel, jsem ajťák a mám se zahraničím své zkušenosti. Další důvod, proč nepřejdu na IPTV a zůstanu s EPG a nativním ovládáním TV programů přímo v TV výrobce. Kabelovka! 🙏 Premium Super Základní CA modul, FRITZ!Box 6690 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.