Odesláno 22. srpna 2024 1 rok Ahoj všem, mám u těchto stanic jen černou obrazovku. Na DVB-C, v aplikaci i na webu. Je problém v mém předplatném nebo je to problém Vodafonu? Díky. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
Odesláno 22. srpna 2024 1 rok Mám ten samý problém. U mě se to týká i programů Spektrum, Spektrum Home,
Odesláno 22. srpna 2024 1 rok Já si zase všímám tmy na Spektrum Home, Spektrum HD. Ale Spektrum Home je i na anténě černo černé. Teď se dívám, AMC a Film + taky tma. Upraveno 22. srpna 2024 1 rok uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 22. srpna 2024 1 rok Taky černá tma přes prohlížeč Google i v mobilu, ostatní tj BOX a DVB-C jsem nezkoušel. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 22. srpna 2024 1 rok Prej to má i T-Mobile černou obrazovku asi mají výpadek AMC networks Upraveno 22. srpna 2024 1 rok uživatelem petr-000 - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 22. srpna 2024 1 rok Nejde ani na televizi u známého a ten má Magenta TV, příkladem co mi poslal je to u všech zmíněných kanálu Fotka viz AMC A to samé se ukazuje u Film+, Spektrum i Spektrum Home Upraveno 22. srpna 2024 1 rok uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 22. srpna 2024 1 rok Vypadá to že mají výpadek pouze T-Mobile a Vodafone TV na facebook napsal že Sport TV že to není její chyba musíme kontaktovat operátora ... Že by tyto dva operátoři neprodloužilo distribuce AMC networks to by bylo v háji jako !!!!!! Já sledují sport 1 a sport 2 .... !!!!! - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 22. srpna 2024 1 rok před 59 minutami, petr-000 napsal: Vypadá to že mají výpadek pouze T-Mobile a Vodafone TV na facebook napsal že Sport TV že to není její chyba musíme kontaktovat operátora ... Že by tyto dva operátoři neprodloužilo distribuce AMC networks to by bylo v háji jako !!!!!! Já sledují sport 1 a sport 2 .... !!!!! Zase klid. Kdyby neprodloužili, dali by avízo, že vyřazují. Nevím jak jinde, ale aktuálně nejdou kanály AMC, FILM+, Minimax, AMC HD, Spektrum Home, Sport 1, Sport 2 a TV Paprika. Neteče signál od vysílatele. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.