Odesláno před 1 hodinou1 hod Nemám Netflix ani Oneplay ani další jiné VOD, jen základní programy od VF plus balík Sport a přesto nestíhám sledovat ani to málo co mám. Jsem proto divnej?A že někdo zdražuje svoje služby je přece naprosto normální a pouze na jejich rozhodnutí. A ostatní se zas můžou rozhodnout, že to už platit nebudou. No, ale zdá se mi, že nejvíc se brečí u nás a že tolik lidí od nich neodejde aby se Netflix chytil za nos a řekl si tak jim to zas zlevníme. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod @dad18 Netflixu je úplně jedno kolik má v Česku a na Slovensku zákazníků, protože to jsou tak malé trhy, že kdo odejde nebo kdo přijde nemá skoro žádný vliv na chod NF. Klíčové trhy v Evropě jsou DE, FR, IT, ES, GB a PL. Taky si všimni, že pro tyto země i vyrábí originální formáty. Český film nebo seriál u nás NF nenatočil ani jeden za celou dobu co tu je a to značí jak moc "důležití" pro něj jsme. Nebo nejsme. Dokonce ani nemáme (a jen tak mít nebudeme) tarif s reklamou, protože reklamní trh je u nás stále slabý (v porovnání se západními zeměmi), že se NF stále více vyplácí dostávat od diváků peníze, než je vybírat z reklam. Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 13 minutami13 min před 1 hodinou, dad18 napsal:Nemám Netflix ani Oneplay ani další jiné VOD, jen základní programy od VF plus balík Sport a přesto nestíhám sledovat ani to málo co mám. Jsem proto divnej?To, že jsi divný, tak víme i bez Netflixu :-DZa poslední rok, rok a půl zdražili Netflix už podruhé snad, YT taky podražil, Prime rovněž a Voyo jakbysmet. Ale stejně to nadále platím, protože manželka a děti :-) Tedy krom Voya, to jsem zrušil. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno před 8 minutami8 min @Komár Ty všechno platíš, ale divnej jsem já. Ha ha ha.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 minutou1 min Tak já byl divný odjakživa, to není nic nového :-) Nevím jak máš staré děti, možná už máš i vnoučata, tak jelikož dětem je 15, tak prostě MUSÍ mít YT Premium, Spotify, Netflix. To je základ.To, že máme i HBO a Prime a do toho jsme měli asi půl roku ještě Disney a Apple TV, to byla už moje chyba, protože je rozmazluji :-D Ale uznávám, že mít jako rodina souběžně až šest VOD platforem je už zkrat a známka toho, že něco není v pořádku :-DAle já nekouřím, nechodím do hospod, tak někde ty love musím utrácet. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.