kotasek Posted August 14 Share Posted August 14 platim inkasem, bohuzel jsem na ucte nyni nemel dost penez ,tak mi banka napsala ze platba neprobehla, ihned jsem tam prevedl penize, ale inkaso se nestrhlo... jak tedy mam zaplatit?? Quote Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted August 14 Share Posted August 14 Musíte poslat platbu jednorázově sam 2 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotasek Posted August 14 Author Share Posted August 14 no to jsem chtel, ale nikde nevidim variabilni symbol.... Quote Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted August 14 Share Posted August 14 Variabilní symbol a specificky musí být je v PDF vyúčtování @kotasek 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotasek Posted August 14 Author Share Posted August 14 ok provedeno, diky Quote Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted August 14 Share Posted August 14 (edited) Lze to i kartou z aplikace / webu - Vyúčtování - Zaplatit kartou To se zpracuje hned, přijde SMS i e-mail Přijali jsme platbu za služby Vodafonu Edited August 14 by Technikus 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Novak Posted August 14 Share Posted August 14 před 2 hodinami, kotasek napsal: platim inkasem, bohuzel jsem na ucte nyni nemel dost penez ,tak mi banka napsala ze platba neprobehla Nevim zda se to nastavuje automaticky(nebo dle banky) ale bezne pokud platba nelze provest v dany den tak probehnou jeste asi dva dalsi pokusy v nasledujicich dnech. Pokuds tam penize doposlal tak protibanka o tom samozrejme v danou chvili nevi a pokousi se az nejdrive den nasledujici. 3 Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted August 14 Share Posted August 14 https://www.vodafone.cz/pece/vyuctovani-platby-kredit/inkaso/inkaso/ - roletka dole: Jak inkaso funguje? Buďte bez obav Pokud by na účtu nebylo dost peněz a inkaso se nezdaří, pošleme vám SMSku a vy pak prostě jen použijete jiný způsob platby. Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Novak Posted August 14 Share Posted August 14 ok tahle ↑↑↑ moznost samozrejme je , ja bral v potaz dotaz, ze pokud jeden nic neudela a prostredky se na uctu dalsi den objevi tak po patricnem nastaveni se platba provede viz jak lze nastavit v jedne z bank... Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted August 15 Help center Share Posted August 15 @pan NovakPěkný den, pokud banka požadavek odmítne proplatit (například právě z nedostatku prostředků na účtu), obdrží zákazník SMSku s informací o neproběhlém inkasu. Zpráva obsahuje informaci, zda jeho účet vykazuje nedoplatek, anebo již uhradil jiným způsobem. Další pokus o inkasování platby neproběhne. 1 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts