PaegasRobin777 Posted June 10 Share Posted June 10 Vodafone Super + (20 Mb/s) https://www.vodafone.cz/tarify/red-neomezeny-super-20mbps/ prostě na oficiálních stránkách není.Je nabízen oklikou přes vyhledávač.Stejně tak Vodafone Super + (20 Mb/s) v akci https://www.vodafone.cz/prejdete-k-nam/ 1 Quote Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 11 Share Posted June 11 Tak ono to ty nabídky, vybírá podle nějakého záhadného klíče. Stejné místo, jiné zařízení 😄 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 11 Share Posted June 11 Říká vám něco třeba A/B testování? 🙂 A pak v tom také může hrát roli i personalizace 😉 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 11 Share Posted June 11 (edited) Vím, zkoušel i na NTB všechny 3 operátory, jestli se nechytne a nic 😄 Prostě ten tarif existuje a konec 🙂 Kdo chce, najde, kdo ne hledá problémy. Edited June 11 by Sparrow 2 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaegasRobin777 Posted June 11 Share Posted June 11 Klíčem to není.Prostě kdo hledá a správně zadá správná slova,tak mu to najde,vyhledá.O2 mělo akci na tarif O2 Neo Stříbrný 10 Mb/s,ale proč mít za tu cenu 10 Mb/s ,když může mít 20 Mb/s že ? T-Mobile nic takovýho nemá. Quote Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 11 Share Posted June 11 a proč to hledáte přes google když to můžete hledat přímo pod Vodafone? 😄 2 2 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted June 11 Share Posted June 11 Možná když hledá s klíčovými slovy, tak se dostane i na jinou nabídku. 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 11 Share Posted June 11 (edited) Nic jsem nehledal. Jen se proklikal na stránce. A teď jsem to zkusil v anonymním okně a vidím ho už na NTB . Edited June 11 by Sparrow Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted June 15 Share Posted June 15 Tyhle věci s cenou dělá i tmobile. Napřed se podívám na ceny a dostupnost na adrese A, kde mi to ukáže cenu 399 Kč, pak na adresu B a ukáže mi to taky 399. V nové relaci cookies mi to ale u B ukáže 199. Jakoby nechtěli přiznat, že jinde to je levnější. 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaegasRobin777 Posted June 15 Share Posted June 15 Vodafone Super+ (20 Mb/s) za 699,00 Kč vs. T-Mobile Neomezeně 3XL s výhodou za 1140,00 Kč (5 čísel 25% sleva za 855,00 Kč) první 40 GB a pak 20 Mb/s. Ani jsem ještě nezapnul dneska zrychlení. U T-Mobile a u O2 ani náhodou. 7x menší rychlost ve 4G. 1 Quote Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts