Odesláno neděle v 11:25 2 dny V 13. 5. 2025 v 16:02, Medvěd napsal:Samozřejmě že odpovídá. Těžko může šířit např. propagaci nacizmu a tvářit se, že on nic, že to takhle převzal.V 14. 5. 2025 v 11:23, Medvěd napsal:Prostě když ti někdo vrazí hromadu plakátů NSDAP (třeba, lze použít i jiná zkratka) a ty je budeš "jenom" vylepovat, tak tě prostě sejmouVše to z mojí strany vzniklo z tvojí podle mě arogance v reakci na příspěvek který tě upozornil, že reaguješ na rok starý příspěvek. Dal jsem pak dotaz kdo je vlastně zodpovědný za OBSAHOVOU stránku pořadu a z tvojeho vyjádření jsem pochopil, že podle tebe Vodafone. Dal jsem ti šanci to nějak zmírnit nebo upravit, opravit. Začal si být víc arogantnější tak můj cíl byl jen si tě vychutnat. Což se stalo a vím, že tvoje rady a podněty nemůžu brát vážně a radím to i ostatním. Jak věřit někomu kdo tvrdí, že Vodafone je zodpovědný za obsah filmu co vysílá Nova.Zdar. Upraveno neděle v 11:27 2 dny uživatelem dad18 gramatika Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno neděle v 14:28 2 dny Jak jsem psal před x příspěvky, VF má určitě automatickou kontrolu kvality signálu, ale ten posun obrazu a zvuku opravdu nejde detekovat jinak než než pohledem na TV.A jestli si někdo představuje tým cca 100 lidí, kdy každý bude monitorovat jeden svůj příchozí program je trochu mimo.Co jsem dostal neoficiální info od známého, tak KVIFF byl již několikrát upozorněn na tuto chybu zvuku. Takže za mě by měl být "míč" na straně KVIFFu, aby si provedli detekci problému a nápravu. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno neděle v 14:39 2 dny před 42 minutami, Medvěd napsal:Čímž jsi potvrdil, že za technickou kvalitu obsahu odpovídá vůči koncovému zákazníku dodavatel (distributor) a ne výrobce streamu. Ať už je chyba tam Upraveno neděle v 14:42 2 dny uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno včera v 09:091 den před 21 hodinami, dad18 napsal:Vše to z mojí strany vzniklo z tvojí podle mě arogance v reakci na příspěvek který tě upozornil, že reaguješ na rok starý příspěvek. Dal jsem pak dotaz kdo je vlastně zodpovědný za OBSAHOVOU stránku pořadu a z tvojeho vyjádření jsem pochopil, že podle tebe Vodafone. Dal jsem ti šanci to nějak zmírnit nebo upravit, opravit. Začal si být víc arogantnější tak můj cíl byl jen si tě vychutnat. Což se stalo a vím, že tvoje rady a podněty nemůžu brát vážně a radím to i ostatním. Jak věřit někomu kdo tvrdí, že Vodafone je zodpovědný za obsah filmu co vysílá Nova.Zdar.To víš ještě prd, jak dovedu být arogantní :-)Jestli ti připadá arogantní upozornění na to, že si pleteš den a rok, tak to potom jo.Pokud jde o dotaz o obsahu - ano, ten jsi položil a dostalo se ti odpovědi ve smyslu na blbou otázku blbá odpověď. Nicméně i ty blbé odpovědi a extrémní příklady nás zpětně dovedly k tomu, o co původně šlo - že přece jenom zákazníkům VF za technickou kvalitu odpovídá Vodafone.Btw: jsem rád, že radíš i ostatním jestli mi mají nebo nemají věřit a brát mě vážně. Jsem na Vodafone zlej, bububu. A dokonce mám i Oneplay. To píšu speciálně, abys měl důvod mě udat adminům :-) - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno včera v 09:211 den Já bych se vrátil k jádru problému s posunutým zvukem vůči obrazu, mírně se to zlepšilo, ale vyřešené to stále není, zvuk je stále zpožděný zhruba o třičtvrtě sekundy, tak doufejme že to někdo v brzké době opraví.A protože těch hádek už tady bylo dost a už to tady začíná být opravdu nepřehledné, tak tady zapínám schvalování příspěvků v tomto vlákně, takže pokud vaše reakce zde nebude zveřejněna tak se nedivte. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.