Odesláno úterý v 15:01 2 dny Jedná se o dvě otázky:obsah Za obsah odpovídá majitel licence a odpovídá za to co vysílá, zodpovídá se tomu, od koho dostal licenci na šíření programu (pokud dostal licenci v ČR tak RRTV)distribuceVF samozřejmě kvalitu streamu kontroluje, ale jedná se především o stav streamu ( je/není), CC errory, chybějící nějaká součást programu, ticho, možná zaseknutý obraz, barevné pruky.....Tak nějak přemýšlím o tom, jak kontrolovat synchronizaci obrazu a zvuku, pokud to bude programer špatně odbavovat. Standardně je časová infotmace u všech elementů v PTS, ale pokud je tato správně, tak jedině "pohledem" ..Některé monitorovací SW umí ještě kontrolovat i "fragmentaci" obrazu, ale je otázka co používá VF Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno úterý v 15:16 2 dny Nepočkám, nepočkám. Moje smlouva je uzavřená s VF ČR a ne s Primou Konečná News, TV Soukup a podobnými umělci (kterých mě neumí VF zbavit a musím je chtě nechtě podporovat tím že je platím v platbě za VTV kde jsou nedílnou součástí).BTW: Můj původní post se týkal technické stránky vysílání. Vše dále bylo už "rozvětveno" do příkladů a rád se od nich vrátím k otázce technické kvality. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno úterý v 15:22 2 dny Před hodinou, Medvěd napsal:Těžko může šířit např. propagaci nacizmu a tvářit se, že on nic, že to takhle převzal.Takže to podle tebe pořád platí, že když stanice Nova bude propagovat nacismus, tak za to dostane pokutu Vodafone, o2, tmobil a další co šíří jejich program. Aha. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 15:46 2 dny Nemyslím si,že by VF odpovídal za signál,který přebírá od daného majitele. VF je v této věci zákazník,který uzavřel s prozovatelem KVIFF smlouvu,ještě k tomu exkluzivní,že mu bude dodávat jejich program.program.Pochybuji že ve smlouvě bylo,že KVIFF TV může mit rozhozený obraz vůči zvukuNa druhou stranu,zákazník uzavřel smlouvu s VF a jediná možnost je na to VF upozornit a VF by se měl snažit zjednat co nejdřív nápravu.Je to stejný,jako když si objednám na e-shopu zboží s termínem doručení do 2 dnů,v možnostech dopravy si vybereš nějakou přepravní společnost a ta společnost ti zboží bude doručovat zboží 2 týdny.Musíš urgovat e-shop,aby sjednal nápravu,protože s nim si uzavřel smlouvuA ne s přepravní společností.Tu uzavřel onen e-shop. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno včera v 09:231 den 2 namec: s přepravní službou to není správná analogie. To by asi mělo být správně že doprava přiveze špatné zboží.Ale to je fuk. Prostě když ti někdo vrazí hromadu plakátů NSDAP (třeba, lze použít i jiná zkratka) a ty je budeš "jenom" vylepovat, tak tě prostě sejmou a potom můžeš u soudu vysvětlovat, jestli to děláš z vlastní blbosti, nebo za peníze. Mám takový pocit, že ti předběžně zatrhnou i další vylepování 🙂 - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno včera v 09:361 den před 18 hodinami, dad18 napsal:Takže to podle tebe pořád platí, že když stanice Nova bude propagovat nacismus, tak za to dostane pokutu Vodafone, o2, tmobil a další co šíří jejich programA mě na to odpovíš?Bez nějakých příměrů, prosím. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Odpověď bez příměrů (už proto, že nerozumím co tím je zde myšleno) jen pro pana dad18:Račte si přečíst odpověď panu namec, zvláště druhý a třetí řádek odshora. Aby to bylo jasnější, je to ten první a druhý odspoda. Anebo také celá moje odpověď mimo prvního řádku. Odshora. Snad už to půjde. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.