ondrej.stanek Posted May 26 Share Posted May 26 Taky někomu dorazila úžasná SMS o změně tariu na 500/50 ? Ve finále to vypadá jako trapně maskované zdražení bo rychlost zůstala v podstatě stejná. Resp podVodafone mi max zvednul upload a down ponechal takže super net 125/50. Děkuji. Asi další podnět se podívat ke konkurenci. 1 Quote Super - - Compal CH7465 brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 29 Share Posted May 29 A proč tak malý download? Co řekl servisní technik při servisním výjezdu? K 500Mbps by bylo lepší mít Arris. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 29 Share Posted May 29 (edited) Compal mám taky - černou edici a rychlost z března 2024 mám v podpisu ze Speedtest. Přesných 500/50 dle mého tarifu. Měřeno kabelem 🙃 Edited May 29 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted May 29 Help center Share Posted May 29 @ondrej.stanekPěkné odpoledne, pravděpodobně jste měl dříve starší tarif Kabel 300 Mbps. Pokud i po restartu modemu (aby se změna rychlosti projevila) naměříte po kabelu takto nízkou rychlost, kontaktujte prosím technickou podporu na lince 800 77 00 77 (přes volbu v menu 2). Kolegové mají nástroje k provedení diagnostiky, zjistí tak podrobnosti k vašim službám. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted May 30 Share Posted May 30 (edited) Já mám Technicolor a po zvednutí ze 150Mbps na 300Mbps mi to jede soustavně celých 130/20. https://www.speedtest.net/result/16317094739.png Edited May 30 by Zlaťák Quote Basic Red Basic Základní CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted May 31 Share Posted May 31 Měříš na kabelu? Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 31 Share Posted May 31 Ja si myslel, ze rychlost 300Mb/s se nenabízí když se ze strachy tarifu migruje má nové 😳 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted May 31 Share Posted May 31 Měřím na kabelu. Tady tu rychlost mám už 2 roky. Quote Basic Red Basic Základní CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted May 31 Share Posted May 31 Bylo někdy měřeno i jiným zařízením. Když jsem testoval doma na dvou NB, tak každý ukazoval něco jiného .... Quote Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 31 Share Posted May 31 Tak měření by mělo být prováděno v síti operátora a Windows a MacOS na to fakt nejsou dobří nebo je třeba mít znalosti kolik procent je nějaká režie, každý software, který hlídá komunikaci něco ukousne, každá síťová karta i její ovladače má na to vliv. Nemluvě o dalších různých nastaveních a parametrech. Jqe otázka, zda s modemem, který má více kanálů na stahování by to bylo lepší, protože modemy s 8 a méně kanály by ideálně na síti už neměly být a opravdu nemusí být na 8 kanálech dostatečná kapacita na dosažení té rychlosti, ale 130 už mi přijde dost nízko. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts